LEGO

LEGO har ryddet op og har afsluttet enkelte produktserier + at der er kommet nye til som bare er utrolig flot gennemtænkte. Specielt det nye LEGO Friends, LEGO Dino er meget flotte og færdilavede legetøs produkter. I serierne kommer de sidste nye LEGO Friends vel egentlig meget kærkomet. Den lille serie LEGO Belville tog aldrig rigtig fart, og den var også meget lile og havde ikke den store sammenhæng i produkterne. det er der lavet om på i den nye LEGO Friend serie. Serien udspiler sig i byen Heartlake City, med de 6 hovedpersoner som optræder i alle produkterne, der er store forventninger til disse sæt, og de har efter lanceringen taget rigtig flot fra land, med et ret solidt salg af alle LEGO friends produkter. Yderligere er der kommet LEGO Disney Princess produkter i Duplo familien med publikum piger i alderen 2-6 år. Rigtig flotte pigesæt med Askepots slot og meget mere. Ellers er der også blevet plads til nye sæt fra Alien serien LEGO Alien Conquest med nye flotte rumskibe og andet sejt legetøj rette specielt mod drenge i aldrene 4-12 år. LEGO har fået fornyet deres program gevaldigt dette år, og det bliver spændende at se hvor godt de nye sæt bliver modtaget. det der er frigivet på nuværende tidspunkt ser meget lovende ud. LEGO er det mest fortrukne legetøj til børn i øjeblikket.