LEGO Creator

Serien fra LEGO som henvender sig til skabertrængende børn. Man må dog indrømme at LEGO Creator er sæt som er typiske drenge sæt. LEGO Creator sættene starter nede fra ca. 100,- og når op i nærheden af 700,- de bedste sæt er de nyere sæt med LEGO Creator bakkehuset som den absolutte kransekage. LEGO Creator henvender sig til børn fra Ca 4 år op op til 12 år. LEGO Creator kan man godt kalde en mellemtig mellem LEGO Classic og LEGO Technic. Blot kan LEGO Creator dele bruges sammen med LEGO Classic delene. Hvis man er storsamler af LEGO er det perfekt at starte med LEGO Creator og så supplere op med LEGO Klodser så er man sikker på at få alle mulighederne, i at ombygge sin samling til helt andre kreative modeller. I LEGO Classic serien finddes der efterhånden en del, store suppleringssæt som levers i store plastkasser med låg. Så er opbevaringen og oprydningen på børneværelset også sikret.