LEGO Julekalender

De populære LEGO Julekalendere fåes i 2 versioner LEGO City og LEGO Star Wars julekalendere. Førstnævnte LEGO Julekalender er lillebroderen med 24 simple gaver som er egnet til børn fra Ca. 6 år og op til 10 år. LEGO City er den mere generelle serie som er egnet til det brede publikum. LEGO Star Wars julekalenderen er mere avanceret med 24 seje Star Wars gaver til drenge fra 6 til Ca. 12 år. I år er der så kommet endnu en julekalender nemlig LEGO Friends julekalender som er noget helt nyt og beregnet til pigerne. LEGO Friends blev lanceret i Marts , og er allerede blevet en meget stor succes bland piger verden over.

Årets LEGO Julekalendere:
  • LEGO Friends Julekalender
  • LEGO Star Wars Julekalender
  • LEGO City Julekalender

Ovenstående 3 julekalendere er de 3 julekalendere der udgives i år i Oktober måned til salg i Danmark. normalt er der kun 2 modeller, men med årets indtog af LEGO Friends serien, kommer der naturligvis en julekalender som er beregnet til piger i aldrene 4-12 år, så det er en bred målgruppe som LEGO Friends er beregnet på.

Ingen tvivl om at det er populært at give sine børn en kreativ julekalender fra LEGO City, LEGO Star Wars eller LEGO Friends.