Total Motorolie

Total motorolie er en meget populær motorolie specielt til de franske biler. Mange peugoet, citroen og renault modeller kommer med Total motorolie fra fabrikken. Total motorolie kendes også under andre betegnelser er i familie med andre mærker som Elf og Fina. Total motorolie er udviklet i frankrig og man har 2 primære produktionssteder i EU. Det er i franske Rouen og Belgiske Ertvelde. Her produceres der årligt ca 100.000 tons smøreolie fordelt på ca 300 produkter.

Total Motorolie er kendetegnet ved den høje kvalitet og specielt udviklingen af LOW SAPS motorolie har været deres varemærke. Det skyldes at de franske bilproducenter er langt fremme med hensyn til partikelfilter teknikken, hvor kravet er motorolie med LOW SAPS teknologi. LOW SAPS motorolier er kendetegnet ved at der er et lav askeindhold i motorolien. Hos Total Motorolie har man flere varianter at LOW SAPS motorolie.

Langt de fleste autoriserede autoværksteder for franske mærker som Renault, Peugeot, Citroen anvendes Total motorolie. Det er derfor nemt for dig at vælge den rigtige Total motorolie da det er samme navn de markedsføres under i den frie handel og på værkstederne. Husk at garantien kan ryge på nye biler hvis ikke man anvender den rigtige motorolie på bilen.