LEGO Friends

Pigeserien fra LEGO som er blevet det mest populære fra LEGO siden lanceringen af LEGO Star Wars. Serien fra Heartlake LEGO Friends er ikke bare super gennemarbejdet, den er simpelthen genial, da dem omkredser personer, Olivia, Mia, Stefanie og flere karakterer som pigerne kan identificere sig med. Speciel det at LEGO Friends handler om specifikke person navne har gjort serien populær verden over. Iår har serien dog været udsolgt i de fleste butikker, da hverken LEGO eller deres forhadlere var klar over hvilken fart LEGO Friends vill tage. Iår bliver LEGO serien indenfor julekalendere yderligere udviddet med et LEGO Friend Julkalender som garanteret vil blive eftertragtet, af pigerne verden rundt.

Specielt de store sæt som LEGO Friends Olivias Hus 3315 som er en komplet villa i 2 etager med masser af møbler og indretningsting til LEGO Friends samlingen. Olivias villa indeholder også 4 LEGO figurer og selvfølgelig 1 figur af Olivia. LEGO Friends serien toppes til dette års julehandel med LEGO Friends Sommerrideskole som er et sæt på størrelse med Olivias villa i 899,- kroner klassen, så der er også masser af udfordringer i dette sæt.