LEGO Ninjago

De seneste 3 år har denne serie set dagens lys. Ingen tvivl om at når vi snakker LEGO specielt til drenge er serien med ninjaer, og monstre lige sagen. LEGO Ninjago er en lidt speciel serie, hvor der fouden, seje LEGO sæt også er et spil med de populære LEGO Ninjago spinnere, som fåes i alverdens afskygninger, styrker, og med forskellige våben. LEGO Ninjago er også lidt speciel, fordi at alle sæt byttes ud, i et hug, og selv om at der er nogle LEGO Ninjago sæt som er vildt populære, skiftes de med nye hvert år. LEGO Ninjago er iår kommet med følgende topsæt som bliver de helt store julegaver til drengene.

LEGO Ninjago er alså iår blevet 9 store sæt rigere, men samtidig er der udgået det samme antal. De gamle sæt findes stadig på nettet, men jo mere sjældne de bliver jo højere bliver priserne. LEGO Ninjago er igen iår, det for drengene som LEGO Friends er for pigerne.