Ctek Lader

Ctek Lader

En batteri lader er ikke bare en batteri oplader. I dag stilles der specielle krav til den lader som du bruger til at oplade batteriet på bilen. Det primære for en moderne bilbatteri oplader er at fastholde den korrekte spænding under opladningen. Hvis fx at opladnings spændingen er for høj, så vil batteriet begynde at koge. En traditionel biloplader er ikke elektronisk reguleret, så risikoen for høj spænding er stor. Hvis derimod at spændingen er for lav, vil batteriet ikke blive ordentligt opladet og løbende tabe dets kapacitet.

Det er derfor vigtigt at du bruger en elektronisk Ctek lader til opladning af dit batteri. Den primære leverandør af bilbatteri lader er svenske Ctek.

Ctek har den bedste kvalitet på markedet og giver dig en bilbatteri lader, som både er driftsikker, effektivt, brugervenlig, samt sikker for dig at bruge. Det er ikke kun batteriet som oplades korrekt med en Ctek lader, du har også sikkerhed for at bilens følsomme elektronik ikke lider overlast med opladning.

Ctek er den mest testede lader i verden. Ctek ladere har vundet over 15 tests verden over siden 2005 – din sikkerhed for at du altid har den seneste teknologi indenfor bilbatteri lader.