Motul - 160 års erfaring !!

Der findes mange forskellige olier til både motorcykel og bil, men det er bestemt ikke lige meget hvilken olie du vælger, hvis du gerne vil have en kvalitets olie. Jeg vil her præsentere dig for det verdenskendte brand Motul, som producerer kvalitetsolie til både biler og motorcykler, men det er nok deres motorcykelolie de er bedst kendt for!

Motul kommer fra Frankrig, og er i dag et verdenskendt brand, som har eksisteret i mere end 160 år. Motul er kendt for ekstremt høj kvalitet i deres produkter, samt deres sublime teknologiske udvikling, som konstant sørger for at de er førende med de nyeste teknologier indfor olie.
Lige præcis denne teknologiske udvikling, skabte allerede opsigt tilbage i 70´erne, hvor de skabte en 100 % vegetabilsk ester og brugte aeronautisk teknologi. Du kender helt sikkert denne Motul motorolie serie, som hedder Motul 300V. Den er blevet opkaldt efter hvor mange sejre de havde haft på dette tidspunkt.

For at demonstere effektiviten og kvaliteten af Motul 300v deltog de i formel1, som skabte gode resulater og kæmpe opmærksomhed til denne motorolie serie.

Motul olier er i dag én af de dyreste, men ligeledes én af de bedste olier på markedet.
Kendt og elsket af MC folket – Motul er kommet for blive !!