Bordplader i træ, har rigtig mange gode fordele kontra andre

Vi kender det alle, efter mange års brug og slitage, så kan selv den mest hårdføre køkkenbordplade trænge til en udskiftning. Men som med så mange andre ting, kan det være en svær beslutning, at skulle vælge materialet til den nye. Mange spørgsmål opstår, tilfredsheden med den gamle, hvad er der kommet på markedet siden sidst, hvad er behovet osv. I mange år, har det været ... Læs mere »

Lavpris vvs giver mulighed for fedt badeværelse til billige penge

At genoplive et træt badeværelse behøver ikke at kræve et større budget. I følgende artikel, vil der komme flere forslag til, hvordan man kan opdatere inventaret, male gulvet, lave smarte opbevaringsløsninger og kreativ vægge. Alt sammen med henblik på, hvordan man kan skabe karakter og stil til en overkommelig pris med lavpris vvs. For eksempel har du brug for ekstra plads,... Læs mere »

Udendørs møbler skal vælges ud fra placering og vedligehold

Der er noget virkelig rart ved idéen om, at indrette en del af din terrasse, til et område med fuld afslapning og hygge. En af de store udfordringer ved, at bo i Danmark er bare at det er så få måneder, hvor det virkelig giver mening med sådan et hygge område med udendørs møbler, på grund af det er mest hyggeligt når vejret er varmt og dejligt. Det kræver ikke meget, at lave... Læs mere »

Hans Grohe armaturer har fokus på besparelser på vand og penge

Når der skal bygges nyt badeværelse eller der skal renoveres på det gamle, er det vigtigt at man inden man vælger armaturer, har defineret hvilken stil man gerne vil udtrykke. For det har stor betydning for hvilken producent man skal vælge. Der findes et hav af producenter, som stort set sælger det samme, men som hver især har deres eget lille tvist som adskiller dem fra de and... Læs mere »

En centralstøvsuger har både store fordele og ulemper

Når der skal gøres rent, kender vi alle de små smutveje for hurtigt at få det overstået, så vi kan komme videre til noget der er meget sjovere. Heldigvis er vi i nutidens Danmark så privilegerede at have en masse hjælpemidler og et af de helt store hits er en centralstøvsuger. Du finder ikke mange nyere huse, hvor der ikke er installeret en og rigtig mange som renoverer ældre h... Læs mere »

Tagdækning bør udføres af fagfolk, så får du det bedste resultat

Når der skal nyt tag på huset, kan det godt være svært at vælge hvilken tagtype man skal vælge, en af de type der har vundet stort indpas på husene i dag er en tagpaps løsning. Når så valget er truffet så kommer næste udfordring, hvem skal man få ti at lægge taget på for en, skal det være den lokale håndværker eller skal man vælge en fagmand inden for den type tag man skal have... Læs mere »

Et udekøkken samler hele familien når der laves mad

Er du den type der bare går og venter på at foråret skal komme, så du kan komme ud og nyde blomsterne i haven, dejlige gåture. Men hvis du elsker at være ude hvorfor så ikke også give dig selv muligheden for at tilberede din mad i køkkenet så du ikke behøver at stå inde kokkerere hele dagen. Og for at gøre det muligt skal du blot have dig et udekøkken sat op ude på terrassen og... Læs mere »

Højbede har langt flere fordele end ulemper

Lige nu mens sneen ligger hvidt udenfor virker det lidt tidligt at tænke på hvordan haven skal indrettes om ganske få måneder. Men hvis du gerne vil have tidlige grøntsager, så er det nu du skal til at for spire indenfor, så de kan være klar til at blive plantet ud, når frosten er af jorden og vi kan komme ud i haven og rode. Men det første der skal gøre når frosten er væk er, ... Læs mere »

En parasolfod og et højbed i en og samme løsning

Det er ikke lige årstiden for solskin og parasoller, men derfor skal vi ikke helt glemme dem, for skal den gamle udskiftes kan det være lige nu, du får det bedste bud på en ny. Og samtidig er det den årstid hvor vi skal huske at tage vores parasol ind, for står den stadig i parasolfoden ude på terrassen, så er der stor risiko for at parasollen knækker og så er det ikke længere ... Læs mere »

Billige vvs priser på mange kendte kvalitets produkter

Når der skal renoveres badeværelse i det gamle hus og der skal nye vvs artikler op eller er du ved at bygge et helt nyt hus så er der rigeligt med udgifter, hvor pengene kan bruges. Derfor kan det også godt være en fordel at gå en tur på internettet inden du kører et smut ned på din lokale trælast, for der kan godt være en del penge at spare på de forskellige vvs priser. Det g... Læs mere »

En havebænk giver anledning til mange hyggestunder

Sommeren er ved at være forbi og efteråret har for alvor at sit præg på vejret og vi er ved at finde vintertøjet frem, så vi er klar når den sætter ind. Men vi har stadig lov til at mindes tilbage til de varme sommeraftner hvor vi kunne sidde ude på terrassen og nyde et godt glas koldt hvidvin eller måske sidde nede i haven og nyde at kigge ud over alle blomsterne i deres flott... Læs mere »

Et nyt tag skal leve op til de gældende regler for nybyggeri

Mange står ofte i det dilemma hvornår skal taget skiftes, hvilket tag skal vi vælge, hvor lang tid holder de forskellige tagtyper og ikke mindst hvad er prisen på de forskellige slags tagbelægning. De fleste tage har en lang levetid, man siger ca. 25 – 35 år alt afhængigt af hvilken type man vælger. Men det har også stor betydning for holdbarheden om man løbende vedligeholder d... Læs mere »

Et lysthus kan du benytte hele året rundt, hvis det er isoleret

Til tider kan det godt føles lidt som om vi næsten ingen sommer har i Danmark, den er i hvert fald for kort efter manges meninger. Og hvorfor er det vi synes det, for mange er det fordi det er den tid på året hvor vi kan sidde ude på terrassen hele aftenen og hygge med et godt glas vin oven på et helt igennem vellykket grill måltid. Og den følelse er bare ikke den samme på en k... Læs mere »

Rengøringsfirma Århus er en søgning værd hvis du ikke selv gider

Der findes rigtig mange rengøringsfirmaer rundt omkring og de tilbyder alt lige fra rengøring i erhvervsbyggeri og til private hjem. Har du haft håndværkere og der er svinet til over del hele, så kan du også leje et firma til at komme og gøre rent efter det. Der er nærmest ingen begrænsning på, hvad man kan hyre et rengøringsfirma til. Har du for eksempel lige bygget ny hus i Å... Læs mere »

Billigskadedyr på nettet giver mange muligheder for bekæmpelse

Som sommerhus ejer er der ikke noget mere træls end at komme til et hus, hvor man lige tror der skal slås græs inden næste rykind og man så ser der er et helt månekrater på plænen af muldvarpeskud, så man nærmest har sin egen golfbane med atten huller. For uanset hvor meget hygge der kan være i det for sommerhusets mindste gæster, at tælle hvor mange huller der er kommet siden ... Læs mere »

Elevationssenge tilbud – absolut en søgning værd inden du vælger

Der er sket meget på markedet siden den første elevationsseng kom frem. I dag er det jo nærmest hver mands eje, da folk prioriterer deres nattesøvn højt, samtidig med at den kan indstilles lige præcis så du også ligger allerbedst når den gode bog er fundet frem. Der er mange fordele ved, at sengen kan indstilles efter personens individuelle ønsker. Skal der læses eller ses fjer... Læs mere »

Udekøkkener giver god mulighed for at samle familien om måltidet

Nu er tiden kommet, hvor de sidste detaljer til sommerferien skal være på plads. Og hvor skal turen gå hen denne gang. Skal den gå til sydens sol eller hellere til det herlige Danmark med alle de vidunderlige steder, du aldrig har været endnu. Eller hvor du var som barn og nu tænker at dine egne børn skal opleve sammen med dig. Et af de store hit er blevet, at samle familien i ... Læs mere »

Luxusferienhaus dänemark in diese Wellness House, mit Pool und Sauna

Wenn Sie wirklich brauchen, um sich zu entspannen, die Wellness-Spa, Pool und Sauna die beste Erholung für Körper und Seele. Es gibt viele schöne Wellness-Hotels rund um die Land, aber es ist sehr selten hat ein Ferienhaus alle Möglichkeiten in Wellness. Dieses Luxushaus hat alles, was das Herz begehrt. Das luxusferienhaus dänemark verfügt über einen Fitnessraum mit Laufband, C... Læs mere »

Et godt undertag giver sikring mod blandt andet fugtskader

Bøvler du med fygesne på loftet, fugt efter slagregn eller kondens under taget, ville det være en god idé at overveje at ændre din tagkonstruktion. Et tegltag er typisk ikke 100 % tæt. Der vil ofte være luftrum mellem teglstenene og her kan der klemme sig sne og vand ind, når nedbøren ikke falder vertikalt. Regner eller sner det i kombination med blæst, kan dråberne og fnuggene... Læs mere »

Højbed i flere former til den moderne haveelsker

De fleste haver i dag består af en græsplæne, en terrasse samt diverse træer og planter sat i jorden. Vil du give din have en ekstra dimension, kan du tilføje bed, der går over jordniveau. Med et bed, der går op over din græsplæne eller terrasse, kan du skabe en mere fyldig have og give fornemmelsen af, at haven er inddelt i mindre områder. Ved at fylde dit med høje blomster so... Læs mere »