Hans Grohe armaturer har fokus på besparelser på vand og penge

Når der skal bygges nyt badeværelse eller der skal renoveres på det gamle, er det vigtigt at man inden man vælger armaturer, har defineret hvilken stil man gerne vil udtrykke. For det har stor betydning for hvilken producent man skal vælge. Der findes et hav af producenter, som stort set sælger det samme, men som hver især har deres eget lille tvist som adskiller dem fra de andre.
Et af de større brands er Hans Grohe, som kan levere både til dig der ønsker en klassisk, moderne eller den mere avantgarde stil.
Et badeværelse udtrykker din personlige stil lige såvel som resten af huset gør det, så det er vigtigt at du finder din egen badstil, for så er det bare at komme i gang med indretningen. Det er vigtigt at du for indrettet rummet så du kan slappe af i rummet, det er jo dit eget lille amatør velværs rum.
Når du vælger armaturer fra Hans Grohe, kan du vælger mellem tre forskellige kategorier, Comfortzone, Coolstart eller Ecosmart.
Med Comfortzone er du garanteret komfort og bekvemmelighed når du er ved håndvasken, der er taget højde for at der er god afstand mellem håndvasken og armaturet. De fordele du opnår ved at vælge Comfortzone er, høje armaturer der giver større bevægelsesfrihed, hvis du for eksempel ofte har brug for at vaske håret i håndvasken. På grund af keramiske kartuscher vil du opleve en lydløs betjening og gøre det nemt at justere temperaturændringer.
Vælger du derimod et armatur fra Hans Grohe, mærket med Coolstart, vil der kun være mulighed for koldt vand, når grebet står i mellemposition, hvor andre armaturer straks gør klar til at levere varmt vand i samme position. Så du vil ikke opleve at der unødigt vil bruges varmt vand, det sker først når du flytter grebet mod venstre, så blandes der varmt vand i og du kan justere hvor varmt det skal være. Fordelen ved denne funktion er klart, at du både sparer på CO2 udledningen, men helt klart også på din egen pengepung.
Den sidste kategori fra Hans Grohe er Ecosmart, hvor du sparer op til 60 % mindre vand end tidligere og det er uden tab af komforten. Men hvad er det lige dette produkt kan som de andre ikke kan?
Brusehovedet er fremstillet sådan at, der er tilført en gennemløbsbegrænser, specielle stråle dyser og så tilsættes der luft. Et eksempel, normalt løber det ca. 13 liter vand ud i minuttet ved et almindeligt armatur ved håndvasken, det vil sige at Ecosmart sænker dette tal til til ca. 5 liter i minuttet. Det er da en forskel som alle kan få øje på og det har en stor betydning for såvel som CO2 udledningen men også for din egen pengepung.