Livet som jæger forbedres meget med gode hanwag støvler

Det at gå på jagt er en vanvittig intensiv oplevelse, for mig er det ikke det at slå duret ihjel, det er oplevelsen at se dyrene i naturen at sidde helt stille og næsten kunne røre et rådyr- det er intenst.
Jeg har altid gode hanwag tøvler på både sommer og vinter og jeg har altid mit myggenet til jagt med mig, for efter en gang at være blevet angrebet ved en mose fyldt med myg fordi jeg kun havde jagtbukser og jagtjakker på, og ikke mit net. jeg lignede en der havde megaallergi, fuldkommen hævet op- det var ikke rart.
Derfor har jeg investeret i de ting, gode hanwag støvler og det jagttøj, der gør at jeg kan fokusere på jagten når jeg er ude. Alt andet er lige gyldigt, jeg er tør og varm og dermed bliver jeg også en bedre jæger.
Jagttøj dvs. vandtæt jagttøj, vil jeg i dag erkende er et must, jeg kunne ikke finde på at gå på jagt uden det rette jagtgrej. Til jul ønsker jeg mig et par nye kvalitetsbukser , så det håber jeg at fruen giver mig.
Mine gamle jagtbukser er ved at være slidt igennem på knæene, og så bliver det jo både koldt og klamt at ligge og gemme sig bag en græs tue.
Mit bedste råd til alle begyndere er at de skal investere i en hat med myggenet eller et helt almindeligt simpelt myggenet til jagt. For i Danmark er vi bare meget plagede af myg i en stor del af jagtsæsonen. Næste år skal jeg for første gang til Afrika og prøve livet som storvildts jæger, jeg glæder mig rigtig meget.