En havebænk giver anledning til mange hyggestunder

Sommeren er ved at være forbi og efteråret har for alvor at sit præg på vejret og vi er ved at finde vintertøjet frem, så vi er klar når den sætter ind. Men vi har stadig lov til at mindes tilbage til de varme sommeraftner hvor vi kunne sidde ude på terrassen og nyde et godt glas koldt hvidvin eller måske sidde nede i haven og nyde at kigge ud over alle blomsterne i deres flotteste flor. Men hvis du er træt af hele tiden at skulle bære en havestol med ned på din yndlings plads, så kan du overveje at investere i en havebænk, du kan have stående fast dernede. Men så tænker du sikkert hvor skal jeg dog opbevarer den hele vinteren for der er ikke mere plads i skuret når først havemøbler, trampolin, sommerdæk og så videre er pakket derind. Men fortvivl ikke for der fås faktisk en rigtig flot og meget dekorativ model som kan tåle at stå ude hele året rundt, så den ikke behøves at optage plads i skuret vinteren over. Og samtidig slipper du for at skulle pille den ned hvert efterår.
Den er i et tidløst og meget stilrent design og den er fremstillet i stål og træ. Stellet er udført i Cortenstål eller varmgalverniseret stål og selve sidde planken er udført i lærketræ. Og det vil med tiden få en vejrligsgrå farve, men det bliver den næsten kun smukkere af. Den fås tre modeller havebænk lille, stor eller med ryglæn og er 150 cm lang.
Den betegnes som at være vedligeholdelses fri, den eneste den kræver er at blive vasket en til to gange om året med sæbevand, så meget enklere kan det næsten ikke blive.
Da denne havebænk kan stå ude året rundt, hvorfor så ikke bestille den nu, så kan du nå at få lidt glæde af den mens der stadig er lidt i haven at se på og så er den klar til foråret, når du skal ud i haven og sidde og nyde at se på alle blomsterne der spirer op af jorden.