Lavpris vvs giver mulighed for fedt badeværelse til billige penge

At genoplive et træt badeværelse behøver ikke at kræve et større budget. I følgende artikel, vil der komme flere forslag til, hvordan man kan opdatere inventaret, male gulvet, lave smarte opbevaringsløsninger og kreativ vægge. Alt sammen med henblik på, hvordan man kan skabe karakter og stil til en overkommelig pris med lavpris vvs.

For eksempel har du brug for ekstra plads, men ikke plads til en lille reol eller skab. Så kan man kombinere spejl og skab i et. Man tager et af de gamle medicinskabe med spejl på og i stedet for bare at hænge det op, kan man ved at sætte en flot billedramme på og derved har du pludselig et dekorativt designer skab med personlighed.

Har du valgt at bruge de fleste penge på armaturer, render budgettet hurtigt op. Også selvom du har valgt at købe lavpris vvs. Så alternativt til en dyr sten plade, kan man lave et flisebelagt bord der modstår vand, men som koster en del mindre og er nemt for at installere. Man kan vælge at afslutte med en hvidmalet træ kant, hvis man gerne vil have en perfekt afslutning på bordpladen. Det er vigtigt, at huske at lægge en silikone fuge, til at holde vandet væk fra træet.

Har man et badekar man er glad for eller måske har man fået fingrene i et af de gamle antikke modeller. Så i stedet for at kassere dem, kan man med fordel få det om glaseret og det er så godt som nyt. Og det vil i mange tilfælde været langt billigere end at købe et nyt. Og mange er i dag gået væk fra igen, at der skal være bobler i alle badekar. Mange får det ikke bruge og vil hellere ligge stille og nyde roen i det varme vand.

Hvis du gerne vil have en lidt utraditionel væg på dit badeværelse, så kan du lave din egen grafiske vægbeklædning af sider fra en gammel bog. Det kan være alt lige fra en tegneserie til en bog med rim eller små søde citater. Og helt enkelt skal de blot sættes op med lidt tapetklister og sættes op på væggen. Når det er sat op og er tørret, skal det forsegles på overfladen med en klar top coat. Så det kan klare fugten der naturligt vil opstå i et badeværelse.

Dette er blot et lille udsnit af muligheder til hvordan man sparer i budgettet, hvis man gerne vil renoverer badeværelset. Det kan på længere sigt, være godt givet ud at bruge lidt flere penge på vvs apparaterne og lidt mindre på selve møblementet. Så en god ide er at søge efter lavpris vvs og finde de gode tilbud.