Der findes rengøringsartikler der er svanemærkede- så vælg dem med omhu

Det er vigtigt at være bevidst om miljøet, det ved de fleste heldigvis i dag, men det er ikke alle der ved hvordan de kan tage de bedste hensyn.
Et er at vælge økologiske mad, miljøvenligt producerede ting og ikke mindst vælge at alt det vi skylder direkte ud i vores afløb er blomst eller svanemærkede. Det gælder shampoo,vaskemidler og ikke mindst rengøringsartikler.
Heldigvis er det muligt at vælge mange svanemærkede produkter, der skåner miljøet, og det bør vi virkelig tænke over, når vi køber ind, produkterne koster til tider et par kr. mere end det billigeste produkter, men så er de ofte også allergivenlige og generalt et bedre og mere gennemarbejdet produkt.
Når vi taler om rengøringsartikler, er det vigtigt også at slå et slag for de redskaber vi bruger, for det kan virkelig godt betale sig at købe en kvalitets gulvmoppe og en god kost med teleskopstang. Det at have de rette redskaber med ergonomiske skafter, gør at man kan lægge de rigtige bevægelser og kræfter i og så får man absolut også det bedste resultat.
Svanemærket har været brugt i DK siden 1997, og det har til formål at mindske miljøbelastningen, under produktion af produktet og sidenhen under brug af produktet. Derudover skal produktet også være sundt og skånsomt for mennesker- Derfor hold øje med svnane.