Kantinemøbler bør ikke være kedelige og ukomfortable og ensartede

Mange virksomhedsejere i dag, undervurderer betydningen af, at det er vigtigt at investere i komfortable kvalitets kantinemøbler. Ligesom der prioriteres i alle andre dele af en virksomhed, skal kantinen også give en behagelig og indbydende atmosfære til medarbejderne. Og ikke mindst lige så vigtigt, i nogle tilfælde også til de besøgende kunder m.m. i virksomheden. Hvis du ... Læs mere »

Klapborde gør det nemmere at have mange mennesker samlet til fest

Vi kender det alle sammen, vi skal være mange mennesker til en fest men pladsen er bare for trang, så hvad gør vi? Vi sætter selvfølgelig et telt op i haven og beder til vejrguderne om at det må blive godt vejr den dag eller i det mindste tørvejr. Men så opstår næste problematik, hvad gør vi med bordpladsen, for vi vil jo helst ikke have bordet indefra med ud og ofte er det ... Læs mere »

En ana stol er både velegnet til kantine og konferencer

Der er en voksende gruppe der er ved at køre træt i masseproducerede møbler og som gerne vil have et unikt design, der matcher præcis til den enkelte person og dens udstråling. Men det er ikke kun på hjemmefronten af denne trend er kommet, det gælder også rundt omkring på de mange kontorer. Både de nybyggede men også de eksisterende kontor lokaler. Vi kan tydeligst se trenden ... Læs mere »

Kontorindretning er vigtigt for et godt arbejdsmiljø

Rundt omkring i landskabet skyder der den ene store pompøse bygning op efter den anden, med store glaspartier og arkitektoniske design finesser. I alle disse bygninger holder der en masse virksomheder til og en af de helt store trends er team spirit og det vil sige at man er gået fra at have små celle kontorer og i stedet lave kontorindretning med storrums kontorer. Ud over ta... Læs mere »

Bordplader kan fås i mange forskellige materialer og former

I dag er der to trends der er oppe i tiden enten er man til den klassiske stil hvor alt skal være lækkert design fra kendte designere eller også er man til en den mere rå stil og personlige stil, hvor man selv har stået for udførelsen af arbejdet. Og alligevel siger det ikke alt, der er faktisk en tredje stil, for mange har fundet ud af at man sagtens kan kombinere disse to sti... Læs mere »

Skærmvægge bliver ofte brugt som støjdæmpere på kontorer

Når man taler indretning er det i nutidens trend blevet moderne at man har store kontormiljøer, som som deles op i mindre afdelinger, for på den ene side at skabe mulighed for et godt socialt sammenhold. Men også samtidig give mulighed for at der er ro til at kunne fordybe sig i arbejdet og det kan være svært nogle gange i de store kontormiljøer. Derfor er det også meget brugt... Læs mere »

Et hæve sænke bord er sundt for ryggen og helbredet

Der er i de senere år kommet et fokus på, at det er vigtigt at vi afveksler mellem forskellige arbejdsstillinger i løbet af arbejdsdagen. Mange så har et job på et kontor sidder minimum 5 timer i snit om dagen ved deres skrivebord og det er en hård belastning for kroppen og ikke mindst for ryggen. Men da man ikke hele kan holde pause og gå rundt på kontoret for så får man jo ik... Læs mere »

Bordplader efter mål fås i mange kvaliteter

Det er blevet meget moderne at have unikke borde både som spisebord og som sofabord. Og der er mange der laver deres eget planke bord for at få deres helt personlige præg på det og også for at få bordpladen i de mål der passer lige ind i deres hjem. Men man behøves ikke at være tømrer for at kunne få bordplader efter mål, for der er mange firmaer efterhånden der tilbyder at d... Læs mere »

Hæve sænke skrivebord til dig med et stillesiddende arbejde

Der har været rigtig stort fokus på gode arbejdsstillinger og arbejdsvaner. Samtidig har der været fokus på den kategori der hører til de stillesiddende jobs, da der er beviser for at stillesiddende arbejde kan have konsekvenser for ens fysik og helbred. Især hvis du ikke får dig rørt nok uden for arbejdstid. Arbejdstilsynet har været inde og lave retningslinjer til arbejdspl... Læs mere »

Søg vvs billig hvis du er på udkig efter nyt til badeværelset

Står husets badeværelser for en renovering og skal det hele skiftes ud, så er det på tide at finde de nye møbler, armaturer og klinker til badeværelset. Men det kan godt være lidt af en opgave at beslutte hvad man lige skal vælge. For det første er det et af de dyre rum og begynde at renovere på og hvordan rammer man lige den moderne men samtidige tidsløse stil, så du ikke skal... Læs mere »

Ett vinställ behöver inte vara en tråkig möbel att ha stående

Är du typen som gillar att ha ditt vin stående framme där du hela tiden kan se det och samtidigt gå och beundra det. Men det är inte alla som tycker att det är så snyggt att tapetsera en hel vägg med de traditionella vinhyllor som du bygger till varje gång du får mera vin. Det behöver du inte heller idag, för det finns många olika förvaringsmöjligheter. Idag kan man köpa ett ri... Læs mere »

Kantine møbler skal både være ergonomiske og praktiske på en gang

Der er i dag stort fokus på, at de møbler vi vælger har en god sidde komfort, hvilket har gjort at der er stort fokus på om møblerne har et ergonomisk design. Det startede egentligt med at kontorstolene fik flere indstillingsmuligheder, så den enkelte kunne indstille stolen, så den passede perfekt og samtidig et design der støtter kroppen bedre end tidligere. Kontorstole kan in... Læs mere »

Billige vvs artikler er altid et hit når hanerne skal fornyes

I dag når du skal købe et nyt brusehoved eller en vandhane er der et stort udvalg og der er også flere detaljer at være opmærksom på. Et brusehoved er langt mere end blot ordets betydning, man kan både få nogle der kan indstilles til flere vandstyrker, men de kan også fås så store at når de monteres i loftet, så er det nærmest som at så i en sky af blødt silende regnvejr. Så ua... Læs mere »

Beach flag til både udendørs og indendørs begivenheder

Strand flag kan de jo egentligt oversættes til. Det betyder dog ikke, at beach flag udelukkende kan bruges på stranden. Faktisk kan de bruges til at tiltrække opmærksomhed til de fleste arrangementer - både udendørs og indendørs. Holder du dit arrangement udenfor på stranden, er det en god idé at benytte et jordspyd til at sætte flaget fast med. Når vinden tager fat i stoffet... Læs mere »

En spring madras skal prøves inden man køber den

Ønsker du dig en ny seng, så er der uendelig mange modeller at vælge imellem, og det at vælge den rigtige størrelse og model er guld værd, for god nattesøvn, er noget af det vigtigste, for at holde sig sund, slank og rask. Mangel på søvn, kan have meget store konsekvenser. Det kan påvirke psyken, motorikken og meget andet. Og derfor er det også vigtigt at vælge den rette madras... Læs mere »

Kay Bojesen abe – Designikonet er formentlig en af de meste kendte udsmykninger til huset i Danmark

I Danmark er vi meget kendt for at have skabt et utal af designklassikere, og kendt for en lang række store og dygtige danske møbelarkitekter. Især lamper og stole er noget vi som danskere er blevet verdenskendt med, det er både PH-lamperne, ægget, svanen og Y-stolene. Det er dog ikke kun blandt de praktiske møbler, at vores dygtige arkitekter har gjort sig bemærket, men også ... Læs mere »

Le Klint standerlampe giver et naturligt stort og smukt lys i stuen

De smukke lamper fra Le Klint kommer fra anerkendte arkitekter som bl.a. Flemming Agger og Vilhelm Wohlert. Lamperne kommer typisk med den karakteristiske foldede lampeskærm, og kan fås i udgaver som både kan stå på gulvet, hænge på væggen og stå på en kommode. Der er altså et utal af valgmuligheder, hvis man ønsker en lampe med den karakteristiske skærm. En Le Klint standerl... Læs mere »

Brænde priser betyder en del

Hvis man opvarmer sit hus med fx- el varme, så har man typisk også en brænde ovn. Grunden til at man har det er, at det kan være dyrt at bruge el som opvarmning, på grund af de høje afgifter der er på el. Det kan være billigt at bruge brænde som opvarmning, hvis man altså lige ser sig lidt for. Det kan være en god idé, lige at undersøge brænde priser, for der er store prisforsk... Læs mere »

Nyt tag skal der til huset engang imellem

Hvis dit hus har set lidt slidt ud det seneste stykke tid og det trænger til et nyt pust for at se super godt og rigtig lækkert ud og top moderne ud. Lever din standard på det ydre ikke op til den standard, du kan finde inde i huset. Så kunne det være at du skulle overveje at få lavet en make over på dit hus. Du kan pifte det op med en god omgang maling, et nyt tag eller lækre ... Læs mere »

Hæve sænke bord er ergonomisk og smart

Når man skal have nogle gode kontormøbler er det vigtigt at tænke ergonomisk, da flere og flere af os, har problemer med ryggen og andre skader. Ergonomiske møbler hjælper, så man holder en god stilling hele dagen, uden at falde sammen. Det kan fx være en kontorstol, hvor man har mulighed for, at hæve sænke og rykke med ryglænet. Derudover er et hæve sænke bord og meget vigtigt... Læs mere »