En ana stol er både velegnet til kantine og konferencer

Der er en voksende gruppe der er ved at køre træt i masseproducerede møbler og som gerne vil have et unikt design, der matcher præcis til den enkelte person og dens udstråling. Men det er ikke kun på hjemmefronten af denne trend er kommet, det gælder også rundt omkring på de mange kontorer. Både de nybyggede men også de eksisterende kontor lokaler.
Vi kan tydeligst se trenden på de nybyggede kontorer, fordi hele byggestilen fremover det at være anderledes, unik at skille sig ud. Men bevæger vi os ind i de eksisterende kontorbygningen rundt omkring, vil vi opdage at rigtig mange har taget trenden til sig og brugt den indvendig.
For eksempel en typisk kantine der ville man førhen se kedelige borde med hårde træstole med en elendig sidekomfort. Nu er der rigtig mange virksomheder der har for eksempel en ana stol i kantinerne, fordi de har fået øjnene op for vigtigheden af at har de ansatte det godt, så har de også nogle gladere og mere produktive ansatte.
Hvis de ansatte i pausen har mulighed for at sidde behageligt og nyde deres frokost, slapper de mere af og på den måde vil de være mere udhvilede og klar til at tage fat på arbejdet efter endt pause. Og der er undersøgelser der viser, at der ligeledes er en sammenhæng mellem at noget er lækkert og roligt at se på også giver en naturlig ro til kroppen.
Så det er klart nogle af de argumenter der gives, for at indrette kantiner og kontor miljøer så lækre og stil rene som muligt, for hvem vil ikke gerne have glade og effektive medarbejdere.

Men det samme gør sig faktisk gældende inden for foredrags sektoren også, rigtig mange steder har man ligeledes valgt at bruge en ana stol, fordi den er så ergonomisk god at sidde på og det er jo af stor betydning, hvis man skal sidde og lytte og koncentrere sig i længere tid af gangen. Samtidig er den praktisk for den er stabelbar og nem at pakke væk, når ikke den skal bruges.

Hvorfor er det at en ana stol er så populær i så mange forskellige sammenhænge?
Det er fordi den har et stilrent og enkelt design der matcher til mange forskellige sammensætninger af møbler. Derfor er den også velegnet i såvel kantiner, som mødelokaler, konference rum og mange flere steder.
Og så er det også på grund af ana stolens ergonomiske design at den vælges. Den har et formstøbt sæde, der gør at man sidder afslappet på det og ryggen er ligeledes støbt, så der er lændestøtte og ryggen er dejlig høj, så man føler man har støtte til hele kroppen, når man sidder på den. Der er taget udgangspunkt i den menneskelige anatomi da man designede denne stol. Gad vide om det har været med til at give den sit enkle navn – anatomi og ana stol? Det vides ikke men tanke er da nærliggende, når den har så perfekt en ergonomisk form.
Ana Stolens stel fås i enten stål, alulak eller krom og selve skallen er fremstillet i polypropylen.
Og som førnævnt er den nem at stille op og pakke væk, da den nemt kan stables oveni hinanden. Og har man brug for det, kan stolene også kobles sammen, så de ikke glider væk fra hinanden. Det bruges ofte når de stilles op til store konferencer og lignende. Vil man gerne have en lille luksus detalje ekstra, så kan den også købes med en fastmonteret side pude, som gør den ekstra blød og behagelig at sidde på.