Beach flag til både udendørs og indendørs begivenheder

Strand flag kan de jo egentligt oversættes til. Det betyder dog ikke, at beach flag udelukkende kan bruges på stranden. Faktisk kan de bruges til at tiltrække opmærksomhed til de fleste arrangementer - både udendørs og indendørs.
Holder du dit arrangement udenfor på stranden, er det en god idé at benytte et jordspyd til at sætte flaget fast med. Når vinden tager fat i stoffet, kan flaget flyve væk, hvis ikke det er fæstnet ordentligt i jorden. Jordspyddet kan benyttes i fx sandet på stranden, i gruset på parkeringspladsen og græsset på plænen. Et jordspyd er typisk designet, så flaget stadig kan dreje rundt afhængig af vinden.
Har du brug for ekstra opmærksomhed eller at tydeliggøre et budskab, kan du også bruge beach flag indendørs. Med en krydsfod kan du placere flaget på alle jævne overflader. Når banneret står indenfor, er der ikke behov for at fæstne det yderligere – medmindre du frygter, at der er nogen, der vil stjæle dit banner. Her kan en lille metalkæde være en god idé. Så slipper du for at bekymre dig om det.
Når du benytter flaget indendørs, er det vigtigt at tænke over, hvilken størrelse flagstang, der passer til omgivelserne. Du kan typisk bestille flaget i forskellige størrelser. Stangen må ikke ramme loftet, men det må heller ikke blot forsvinde bag andre genstande og mennesker. Tal evt. med din leverandør om at finde den rigtige størrelse og form til lige netop dit behov.