Bordplader efter mål fås i mange kvaliteter

Det er blevet meget moderne at have unikke borde både som spisebord og som sofabord. Og der er mange der laver deres eget planke bord for at få deres helt personlige præg på det og også for at få bordpladen i de mål der passer lige ind i deres hjem.
Men man behøves ikke at være tømrer for at kunne få bordplader efter mål, for der er mange firmaer efterhånden der tilbyder at deres borde i specielle mål.
Det kan også være, at du synes en rå planke brodplade ikke lige er stilen hjemme ved Jer og så er det nemt at gå på nettet og søge efter bordplader i special mål. Det giver et hav af muligheder for hvad du kan vælge.
Der findes mange forskellige materialer at vælge imellem for eksempel laminat, nano laminat, linoleum og sågar øko plader for blot at nævne nogle stykker.
Alle disse typer kan laves som bordplader efter mål, det er blot at finde ud af hvilken kvalitet der passer bedst til dit behov. En laminat bordplade er et godt valg til dig der gerne vil have en kvalitets bordplade, der kan holde til næsten alt. Det vil sige at der er en lang levetid på grund af den slidstærke overflade. En laminat plade kan fås i mange farver og mønstre.
Der findes også nano laminat, som har en mat overflade kontra den almindelige laminat plade. Nano er ekstra sidsefast og på grund af den matte overflade, virker den nærmest silke blød at røre ved. Denne type bordplade har mange fordele for eksempel lav refleksionsgrad, er fedt afvisende, antibakteriel og nem at rengøre og vandafvisende. Så ønsker du en hårdfør plade, kunne denne sagtens være det du søgte.
Bordplader efter mål kan også monteres med linoleum på, det giver en flot overflade og et mat skær. Linoleum til møbler er et slidstærkt materiale kan monteres op for eksempel kerne af birkefiner, krydsfiner og MDF.
Så er du på jagt efter en bordplade i specielle mål, så er der mange muligheder at vælge imellem.