Klapborde gør det nemmere at have mange mennesker samlet til fest

Vi kender det alle sammen, vi skal være mange mennesker til en fest men pladsen er bare for trang, så hvad gør vi? Vi sætter selvfølgelig et telt op i haven og beder til vejrguderne om at det må blive godt vejr den dag eller i det mindste tørvejr.

Men så opstår næste problematik, hvad gør vi med bordpladsen, for vi vil jo helst ikke have bordet indefra med ud og ofte er det heller ikke siddepladser nok til en større fest.
Her kommer klapborde ind som den helt perfekte løsning, de er nemme at transportere, fylder ikke meget når de er slået op og så kan de mange steder lejes til en rimelig pris, så hele budgettet ikke går til telt, borde og stole.

Eller måske skal der holdes bryllup og efter kirken skal gæsterne samles til reception eller kaffe og kage mens brudeparret får taget billeder og inden selve festen for alvor går i gang. Men det er ikke alle steder, hvor man lejer lokaler for eksempel forsamlings huse og linende, at der er et tilstødende lokale der egner sig til, at få kaffe i. Og selve hovedsalen er jo pyntet og dækket til selve festen, så det vil jo være synd at bruge den.
Men mange steder er der en stor gang, der kan bruges til stående kaffe og så er den nemme løsning at leje nogle høje cafe klapborde, som man kan stå ved, så man ikke skal holde det hele i hænderne. Det kan man sagtens gøre, når det kun er for en begrænset tidshorisont og ikke hele festen. Disse klapborde er også velegnede til, hvis der skal holdes arrangementer i foreninger eller messer hvor man gerne vil have folk hen for at snakke, men ikke længere tid end at de går igen.

Men det er ikke kun selve bordet der kan fås i en sammenklappelig udgave, det kan buffetbordet også. Det er et plastbord med en bordplade og en lille afstiller hylde, så der er godt plads til al maden. Bordet kan grundet sine to niveauer også sagtens bruges som en bar, Der er bremser på alle fire hjul, så man er helt sikret at maden ikke lige pludselig kører sig en tur.
Da den også er sammenklappelig som de andre klapborde, er den også nem at pakke væk og transportere når de ikke lige skal bruges.

Men en af udfordringerne mange steder er, at de er ikke så nemme at opbevare for hvor stiller man lige så mange borde som de ofte har i forsamlingshuse, sportshaller eller i konferencecentre? Men der kan man få nogle transportvogne, der er fremstillet til netop dette formål. Derved bliver bordene endnu nemmere at flytte på, de står godt i dem under opbevaringen. Og står de et sted hvor man nogle gange skal til, så er de jo nemme lige at flytte når de allerede står på disse vogne.
Og der fås vogne uanset om du har firkantede, runde, store eller små klapborde, så det gør inden forskel.