Le Klint standerlampe giver et naturligt stort og smukt lys i stuen

De smukke lamper fra Le Klint kommer fra anerkendte arkitekter som bl.a. Flemming Agger og Vilhelm Wohlert. Lamperne kommer typisk med den karakteristiske foldede lampeskærm, og kan fås i udgaver som både kan stå på gulvet, hænge på væggen og stå på en kommode.
Der er altså et utal af valgmuligheder, hvis man ønsker en lampe med den karakteristiske skærm. En Le Klint standerlampe giver et slankt udtryk på trods af, at det er en gulvlampe, og ved at få lyset lidt op i højden giver det en rigtig behagelig belysning til f.eks. læsning og lign.
En Le Klint standerlampe er et alternativ til en loftslampe, som er det man typisk ser i rigtig mange stuer, og som giver et stort og kraftigt overblikslys, som dog ikke altid er hensigtsmæssigt, hvis man ønsker en smule mere hygge. Alternativt kan en gulvlampe også fungere som et supplement til en loftslampe, så man kan kombinere sig af begge typer alt efter den aktuelle stemning.
Et andet godt alternativ til de nogle gange lidt voldsomme loftslamper er en af de flotte og elegante bordlamper, som sagtens kan placeret i hjørnet på en kommode eller lign. De lidt mindre lamper giver en hyggeligere belysning, og kan med fordel placeres i nærheden af positioner, hvor man fx arbejder eller læser.