Dit bådudstyr har stor betydning for din næste sejltur

Vi nærmer os den tid på året hvor den store sejlsæson er ved at slutte for den lille amatør sejler, som ikke har ambitioner om at skulle sejle hele året rundt, men som ser det som en lille sommer beskæftigelse. Og dermed er det tid til at få båden op af vandet og få den pakket væk for vinteren. Samtidig er det også ved at være den tid, hvor der kommer rigtig meget bådudstyr til salg på nettet. Dem som er færdig med at sejle for i år og som allerede nu ved at der skal købes nye ting til næste sejler sæson, ønsker at sælge tingene nu så de ikke skal opbevare dem hele vinteren. Dermed kan de også begynde at se sig om efter hvad de skal have fat i inden næste sæson starter op igen.
Mange af dem der har noget udstyr til salg er første sæsons sejlere. For de har måske igennem sæsonen fundet ud af at det ikke lever op til de behov deres familie havde.
Det kan for eksempel være deres navigationsudstyr, de troede bare de skulle ligge og sejle lidt rundt i de lokale vande, men efterhånden som de får blod på tanden og tør vove sig af sted på de lidt længere ture, er det vigtigt at systemerne er i orden. Så de sælger det navigations bådudstyr de har og opgraderer det til noget større, så de næste sæson kan udfordre nye grænser og vande.
Efterhånden som man bliver mere bidt af sejler livet, så øger man også behovet for at have styr på alle elementer der er med til at gøre det til en perfekt sejlads. Et af de helt vigtige elementer, i hvert fald når du sejler i Danmark er tøjet. Det er vigtigt at man har det helt rigtige tøj til såvel inderst som yderst, for der er ikke noget mere irriterende end at gå rundt og fryse. Så det er vigtigt at have varmt tøj med, men også overtøjet har en stor betydning, så man undgår at blive våd når vejret viser tænder.
Så begynd allerede nu og få styr på dit bådudstyr, så du er klar når sæsonen starter op igen.