En ikea vinreol er garanti for billig opbevaring af dine skattede vinflasker i en billig vinreol

En vinreol fra ikea er typisk i et mindre format og beregnet til at opbevare ca. 9 vinflasker. Reolen kan både stå på gulvet eller en bordplade. Ønsker du en større reol til vin, som kan holde langt flere flasker, findes der naturligvis også andre butikker med vinreoler.

Du kan både finde en vinreol i Silvan, vinreol i Ilva samt en vinreol i Jysk – alle samme traditionelle danske møbelforretninger.

Ønsker du en billig vinreol med plads til mange flasker som et alternativ til en ikea vinreol, bør du gå til en specialiseret fagmand. Wineandbarrels er en butik beliggende i Hillerød, Nordsjælland, som udelukkende forhandler udstyr til vin. Wineandbarrels har et stort udvalg inden for både vinkøleskabe og villige vinreoler.

Mange danskere har vænnet sig til at købe alle deres møbler i de store møbelforretninger, uden at tage hensyn til, om de måske i virkeligheden havde været bedre tjent med et møbel fra en specialiseret fagmand. Et godt eksempel er en ikea vinreol, som er meget passende til de helt små behov, men måske ikke opfylder dit behov, hvis du enten har mange flasker, der skal opbevares, eller generelt bare har lidt større krav til din vinopbevaring.

Ting du skal tage hensyn til, når du kigger efter en vinreol, kan både være materialevalg og æstetik, men også, hvor mange flasker der kan opbevares ift. prisen. Skal vinreolen stå i stuen er det somregel vigtigt, at den også ser godt ud, og matcher resten af stuen. Er det i stedet ude i fadeburet, er prisen ofte mere vigtig end æstetikken.

Derudover kan der være små faldgruber, som kun en fagmand kan rådgive dig omkring. Når antal flasker på en vinreol eller et vinkøleskab opgives, er det altid med en masse forbehold. Det er stort set altid de små bordeaux-flasker, der er tale om, og nogle gange endda på bekostning af antallet af hylder.

Om du skal vælge en ikea køkken vinreol eller i stedet besøge din fagmand afhænger derfor af temperament og dine forventninger til møblet.