Sæbedispenser er en hver mandseje.

En sæbedispenser er en nødvendig ting i et hjem. Den kan bruges både i bryggerset, køkkenet, og i badeværelset. Alle hjem har i dag en eller anden form for sæbedispenser ved alle deres håndvasker.
Der er mange forskellige slags dispensere på markedet i dag. De fleste producenter af sæbe fremstiller deres i en engangsdispenser, der bliver smidt ud efter brug. Dette er hårdt ved miljøet da det kræver en masse at fremstille alle disse plastik dispenser.
En smart måde at skåne miljøet på er ved at bruge smarte væghængte sæbedispenser. Disse sættes fast på vægen, enten med dobbeltklæbende tape eller med silikone fugemasse. Det smarte ved disse er at man nu kan købe sæbe end i større mængder og på den måde spare penge og også skåne miljøet. De fås i mange forskellige forme og farver og nogle er med sensor så man ikke skal røre ved den, men kan nøjes med at køre hånden ind under den. Disse automatiske er igen med til at spare på miljøet da de dosere og på den måde får man kun lige den mængde man skal bruge og sæben holder der med længere.