Et tagpap tag er både nemt, praktisk og billigt at lægge

Der har alle dage været mange forskellige belægningsmaterialer til taget og det gør sig stadigt gældende. Et af de valg der stort set altid er blevet betragtet som et nemt, praktisk og billigt materiale er tagpap. Men forskellen på dengang og nu er, at det i dag er en forbedret udgave at man på ingen måde kan sammenligne de to typer af samme produkt. Og derfor vil du også opleve hvis du kigger rundt i nye som gamle villa kvarterer, at der er rigtig mange der vælger denne tagtype, uanset om de skal bygge nyt eller bare ligge et nyt tag på et eksisterende tag.
Mange vælger denne tagtype til deres nye huse, for at give huset et moderne udseende og fordi der er flere muligheder for at lave utraditionelle tagkonstruktioner. Og fordi man i dag ikke skal tænke på vedligeholdelse i samme grad som tidligere, bliver det pludseligt også et langt mere attraktivt, når der skal findes nyt tag til huset.
Som førnævnt er der sket en stor revolution inden for fremstillingen af tagpappet, hvor man i dag bruger polyesterfibre, som betyder en stor del for holdbarheden og prisen.
Andre grunde til at mange ofte vælger denne tagtype, til for eksempel garager, udestuer eller industri byggeri er, at ud over prisen kontra et tegl- eller stål tag er langt billigere, så er det også en del hurtigere at lægge.
Der er delte meninger om holdningen til tagpap enten er man for det eller imod det. Den ene del mener at det giver et forkert udtryk og ikke er et rigtigt tag og den anden mener at det er en langt flottere tagtype men et væld af muligheder. Så det afhænger som med så mange andre ting af hvem man spørger.
Ligesom med hensyn til produktionen af tagpappet, så har synet på tagpap også ændret sig som tidligere nævnt. Hvor man før så det lidt som en nødløsning fordi man ikke havde råd til andet, vælger mange det i dag fordi der er så mange fleksible muligheder. Som også er en drastisk ændring kontra tidligere hvor man mente det kun kunne lægges på et fladt tag.
En helt klar anden fordel ved denne tagtype er, at du ikke behøver de største håndværkerevner for at kunne lægge det selv, selvfølgelig er der nogle regler der skal overholdes for, men når først der er styr på det, så er det også bare at gå krig.