Zoll hjertestarter er et godt redskab til livreddende førstehjælp

Mange er bange for, at når de møder en person hvor der pludseligt indtræffer et hjertestop, om de nu er i stand til at hjælpe vedkommende. Kan jeg nu den fornødne livreddende førstehjælp, tør jeg bruge en hjertestarter og kan jeg gøre en forskel og være med til at redde vedkommende. Men det er faktisk kun halvdelen af ofrene, der får brug for et chok, fra en zoll hjertestarter, men derimod vil alle kræve, at man benytter et genoplivningsudstyr.
Grunden til at alle har brug for en automatisk ekstern defibrillator (AED), er fordi den kan hjælpe dig hele tiden og guide dig til hvad du skal gøre. En zoll AED kan rent faktisk se når du laver livreddende førstehjælp og hjælpe dig til, at du gør det rigtigt, i forhold til den enkelte hjertestops patient.
En zoll hjertestarter, er et unikt feedback-værktøj til dig der yder livreddende førstehjælp, da den er i stand til at overvåge kvaliteten af hjælpen og leverer samtidig en real-time feedback for dybden og hastigheden af dine brystkompressioner. Både audio og visuelle kommandoer hjælper dig, med at redde med en sikkerhed og klarhed, der er uovertruffen sammenlignet med visse andre AED typer.

Som nævnt overfor, når nogen kollapser fra et pludseligt hjertestop, er chancerne for overlevelse meget afhængige af kvaliteten af den førstehjælp der bliver leveret. Og det er blevet mere og mere klart, at vi kunne gøre det meget bedre, når det kommer til at udføre genoplivning. Derfor er det også vigtigt, at vi har hjertestartere hængende så mange steder som muligt og tør bruge dem. Da det er bevist, at mange flere overlever, når de modtager hurtig og korrekt førstehjælp, både på hospitalet, men helt klart også uden for hospitalet.
En af de bedste modeller til brug af den almindelige dansker er en zoll hjertestarter, da den er effektiv og præcis i måling og guidning.

Langt størstedelen af ​​hjertestop forekomme uden for hospitalet, så derfor er der også stort fokus på og lavet mange kampagner for, at få ordet ud om vigtigheden af ​​at starte den livreddende førstehjælp straks og at alle kan gøre en forskel. Det er bedre at gøre noget end ingenting at gøre.
Nogle steder er man sågar begyndt at øve børnene i, at kunne ligge en voksen person i aflåst sideleje. Børn kan selvfølgelig ikke forventes, at kunne tjekke og yde på samme som en voksen, men at få pointeret vigtigheden allerede fra de er små, kan være med til at de er motiverede for at lære det når de bliver ældre.

Livreddende førstehjælp kan undertiden være nødvendigt i en længere periode, enten hvis det er et svært tilfælde eller hvis der går længere tid inden den professionelle hjælp er på vej. Og det er en fysisk hård opgave, man bliver naturligvis træt relativt hurtigt. Og da det er vigtigt at kvaliteten skal være i top under hele forløbet, for at overlevelses chancerne er størst er en zoll hjertestarter, et rigtig godt hjælpemiddel, da den guider og monitorerer dit arbejde. Så daler kvaliteten vil du visuelt og via audio fortælle dig det og du kan ændre på det. Eller er i to på stedet, så er det ved at være tid til, at i skifter og du får en pause. På denne måde vil der hele tiden kunne ydes den mest optimale livsreddende førstehjælp, indtil den professionelle hjælp kommer frem.