Nutra nuggets til hunde der har brug for et højt protein indhold

Der er rigtig mange der har hunde som kæledyr i hjemmet og de nyder deres selskab, de daglige gå ture og legen i haven. Så er der dem hvor det ikke er helt nok, de går til hundetræning og måske lidt agility for at hund og ejer har nogle gode stunder sammen og samtidig får de sig rørt begge to. Men der er også den kategori af mennesker der har hundene fordi de gerne vil gå til udstilling med dem og investerer rigtig mange tusinde kroner, når de skal købe en hund. For her er det vigtigt at hunden har en stamtavle og gerne fra den helt rigtige gren, hvor de gode gener er ført videre. For det er af stor betydning af hunden fremstår bedst muligt både med hensyn til hundens udseende og udstråling, men samtidig også dens sind i forhold til hvordan den er at træne og gå på banen blandt de andre hunde.
Når en hund skal præsterer på banen er det vigtigt at det foder man giver den dækker hundens behov og nutra nuggets er et af de mærker der har fremstillet et foder, der tilgodeser blandt andet hundens stress niveau når den er på banen. Det kræver meget af hundens opmærksomhed at gøre lige præcis det dens ejer beder den om og hunden har også selv ofte et ønske af natur om at præstere bedst muligt.
Et højt protein indhold er en af de egenskaber et godt foder til en udstillingshund skal indeholde, da de har stor gavn af det når de har et højt energiforbrug i de stressede situationer når de er på banen.
Så Nutra nuggets vil være et godt valg til din hund hvis i går til udstilling.