Avanceret byggesystemer med LEGO Technic byggesæt

Julen står for døren, og det gør det årlige julegaveindkøb også. Mennesker farer op og ned ad strøget med blussende kinder og prustende i deres tykke vinterfrakker og med overfyldte indkøbsposer i svedige hænder. Ønskelisterne er lange, og det er køerne også. Du har tre sønner, et fuldtidsjob og et mildest talt forsømt fitnesskort. Du orker det ærligt talt ikke. Hvad du heller ... Læs mere »

Larsen puslespil til barnet du holder af

Norske Larsen puslespil leverer flotte puslespil i tyk og modstandsdygtig karton. Alle puslespillene kommer med flotte og kreative motiver, hvor læring er sat i højsædet. Gulvpuslespil og puslespil til børn er og bliver klassikere, og er sammen med brætspil, altid et sikkert hit til jul og fødselsdag – ja det går vel aldrig af mode? De flotte spil fra Larsen er særligt f... Læs mere »

En løbecykel er god til at træne barnets balanceevne

Førhen når børn skulle lære at cykle, gik det via først en trehjulet cykel, hvor børnene lærte at træde rundt mens de var i siddende position. Og når det er tid til at skifte til en større cykel var det en to hjulet med støttehjul, hvor de langsomt lærte at holde balance og samtidig træde rundt i pedalerne. Og når der var styr på det, så var det forældrenes tur til at lege støt... Læs mere »

Madkasser til børn – gør madpakken til en leg

For nogle børn er madpakken træls, og bare noget der skal overstås. Sådan er det heldigvis ikke for alle. Her kan du læse et par gode tips til, hvordan du med madkasser til børn gør madpakken mere spændende for dit barn. Først og fremmest er der mange børn, som ikke bryder sig om at få rodet deres madpakke sammen. Der er en madkasse med rum en glimrende idé. En madkasse med... Læs mere »

Legemad i træ er en klassiker inden for legetøj, men holder den dag i dag.

Alle har på et tidspunkt i deres liv leget med legemad i træ. Legemaden er en klassiker, som har formået at overleve igennem flere generationer. Især legetøjsmaden i træ fra fx MaMaMeMo har levet i mange år på bedste velgående. Legemad i træ sætter barnets fantasi frem, uanset, om dit barn vil kokkerere sin første ret til sine forældre, eller om det er fordi I vil lære barn... Læs mere »

Legetøj til katte – Til en intelligent dyr

Katte kan hurtig komme til at kede sig. Dem der har katte ved, at hvis en kat keder sig, går det ud over møbler og lejligheden/huset, da de ikke bliver stimuleret nok. Derfor er det vigtigt, at en indekat har noget underholdning i form af legetøj til katte. Der findes rigtig meget forskelligt legetøj. Det kan fx være en mus, bolde, laserlegetøj, m.m. Der findes også mere komple... Læs mere »

Hundetilbehør er vigtig for din hund

Hvis du lige har fået købt dig en ny hund og du skal ud og kigge på nyt udstyr til din hund for at den skal få det bedste af det bedste, kan det være en god idé at tage et kig på nettet hvor der findes rigtig mange webshops, som sælger både hundetilbehør, hunde artikler, udstyr til hunde og andet godt som din hund kan gøre brug af i det daglige. I mange webshops har du mulighe... Læs mere »

Fastelavnstøj til voksne er hvad du skal søge efter på nettet hvis du gerne vil have et stort og god

Der er noget man heldigvis aldrig bliver for gammel til. Man har det super morsomt så længe det står på. Selv bag efter tænker man til bage på det. Det der er tale om er at klæde sig ud. En udklædningsfest bliver man ikke for gammel til. Derfor er det godt at der er mange webshops på nettet der kun er til for de barnlige sjæle. De sælger alt mellem himmel og jord inden for det ... Læs mere »

Træ legetøj – det er gedigen kvalitet og så er det tidløst

Jeg elsker træ legetøj, det køber jeg udelukkende til min lille datter. Jeg køber sjældent legetøj af plastic, det syntes jeg for det første ikke er særligt pænt, og dernæst mener jeg ikke, at kvaliteten er lige så god som træ legetøj. Jeg er selv vokset op med legetøj af træ, for dengang i start 80’erne var plastic legetøj ikke så meget på banen, som det er i dag. Man kan ogs... Læs mere »

LEGO City

Den mest populära uppsättningen från LEGO kommer från det bredaste utbudet av LEGO familj för LEGO City är i stunder pilitistationen, och så att insamlingen av Space uppsättningar som rymdfärjan och rymdcentret. LEGO är alltid en populär present med denna supercoola LEGO City Space Center 3368 sættet ingår, raket, startplattan, och innehåller över 400 LEGO delar totalt. Mycket ... Læs mere »

Billig LEGO Technic

Når man er på jagt på nettet efter de bedste priser på legetøj, er det relativt nem at finde sterder med billig LEGO Technic og andre LEGO mærker. Dette år byder udover billige priser på masser af rigtig seje nyheder. LEGO har i dette år valgt at lave gamle kendte sæt udgå, og erstatte dem men nye LEGO sæt, så de igen fanger børnenes opmærksomhed. Indefor legetøj ventes det at ... Læs mere »

Kostume - Det er snart fastelavn, har du styr på dine kostumer ?

Som mor til 3, så kan det være svært at nå, at fremstille alle de kostumer der skal til hvert år til jul. Hver gang lover jeg mig selv, at i år skal der være meget bedre styr på det, og jeg skal i gang i meget bedre ting. Alligevel så sidder jeg med kostumerne den sidste aften, og det sidste kostume er først klar lige inden mine unger skal i skole. Jeg er derfor nød til at tage... Læs mere »

LEGO Chima

Største nyhed til drenge fra LEGO siden udgivelsen af LEGO Star Wars er denne helt nye fantastiske serie som er kaldet LEGO Chima Legends of Chima for at være helt præcis. LEGO Chima indeholder fra starten ca. et dusin sæt, som er en del af Play temaet + at LEGO Chima indeholder en helt ny kriger serie, hvor de forskelige figurer har forskellige styrker osv. Så kan man vinde hi... Læs mere »

LEGO Mindstorms

Et fantastisk udfordrende sæt, som kan udbygges med diverse tilkøb og meget mere. Vi taler her om LEGO Mindstorms som er noget at en udfordring førs at bygge og dernæst at styre og få robotten til at gøre det som man lægger ind i computeren. LEGO Mindstorms er egnet til både piger og drenge, og er egnet fra ca. 6 år og opefter. LEGO Mindstorms har altså ingen øvre aldersgrænse,... Læs mere »

LEGO Friends

Pigeserien fra LEGO som er blevet det mest populære fra LEGO siden lanceringen af LEGO Star Wars. Serien fra Heartlake LEGO Friends er ikke bare super gennemarbejdet, den er simpelthen genial, da dem omkredser personer, Olivia, Mia, Stefanie og flere karakterer som pigerne kan identificere sig med. Speciel det at LEGO Friends handler om specifikke person navne har gjort serien ... Læs mere »

LEGO Ninjago

De seneste 3 år har denne serie set dagens lys. Ingen tvivl om at når vi snakker LEGO specielt til drenge er serien med ninjaer, og monstre lige sagen. LEGO Ninjago er en lidt speciel serie, hvor der fouden, seje LEGO sæt også er et spil med de populære LEGO Ninjago spinnere, som fåes i alverdens afskygninger, styrker, og med forskellige våben. LEGO Ninjago er også lidt speciel... Læs mere »

LEGO Julekalender

De populære LEGO Julekalendere fåes i 2 versioner LEGO City og LEGO Star Wars julekalendere. Førstnævnte LEGO Julekalender er lillebroderen med 24 simple gaver som er egnet til børn fra Ca. 6 år og op til 10 år. LEGO City er den mere generelle serie som er egnet til det brede publikum. LEGO Star Wars julekalenderen er mere avanceret med 24 seje Star Wars gaver til drenge fra 6 ... Læs mere »

LEGO Creator

Serien fra LEGO som henvender sig til skabertrængende børn. Man må dog indrømme at LEGO Creator er sæt som er typiske drenge sæt. LEGO Creator sættene starter nede fra ca. 100,- og når op i nærheden af 700,- de bedste sæt er de nyere sæt med LEGO Creator bakkehuset som den absolutte kransekage. LEGO Creator henvender sig til børn fra Ca 4 år op op til 12 år. LEGO Creator kan ma... Læs mere »

LEGO

LEGO har ryddet op og har afsluttet enkelte produktserier + at der er kommet nye til som bare er utrolig flot gennemtænkte. Specielt det nye LEGO Friends, LEGO Dino er meget flotte og færdilavede legetøs produkter. I serierne kommer de sidste nye LEGO Friends vel egentlig meget kærkomet. Den lille serie LEGO Belville tog aldrig rigtig fart, og den var også meget lile og havde i... Læs mere »

Fjernstyrede Både

Det ultimative fedeste legetøj er klart RC produkterne. Der findes biler, helikoptere, flyvemaskiner og nu også både. Med de fjernstyrede både er serien komplet, og man finder hurtigt ud af at det er det ultimative legetøj. Her i shoppen findes der fjernstyrede både med tophastigheder helt op til 60km i timen, så det er alvorligt og vildt at lege med disse ypperligere modeller.... Læs mere »