Larsen puslespil til barnet du holder af

Norske Larsen puslespil leverer flotte puslespil i tyk og modstandsdygtig karton. Alle puslespillene kommer med flotte og kreative motiver, hvor læring er sat i højsædet.

Gulvpuslespil og puslespil til børn er og bliver klassikere, og er sammen med brætspil, altid et sikkert hit til jul og fødselsdag – ja det går vel aldrig af mode?

De flotte spil fra Larsen er særligt fede, da læring er sat i højsædet. Det betyder fx at du kan finde ABC puslespil, puslespil med Danmarkskort og andre lærerige motiver, som kan hjælpe til at udvikle dit barns indlæring og forståelse af alfabet, geografi og natur.

Særligt naturen fylder meget i Larsens familiespil – du finder både flotte puslespil til børn med Afrika, Hav og Asien motiver – alle sammen perfekt til børneværelset. Hvilket barn vil ikke gerne lære om dyrene på savannen, eller dyrene i Asiens tætte skove? Her finder du både løber, elefanter og aber.

Et puslespil kan lægges mange gange, og det er derfor vigtigt, at puslespillet kommet i en høj kvalitet. Derfor leverer Larsen kun spillene i en god tyk kartonkvalitet. Det tåler derfor at blive lagt mange gange som solidt familiespil.

Er du i tvivl om, hvordan du vælger sjove spil, bør du kigge på dit barns interesser. Elsker dit barn fx geografi kan du kigge efter et puslespil med Danmarkskort, hvorimod et af dyrepuslespillene er til barnet, der elsker eksotiske dyr.