Legemad i træ er en klassiker inden for legetøj, men holder den dag i dag.

Alle har på et tidspunkt i deres liv leget med legemad i træ. Legemaden er en klassiker, som har formået at overleve igennem flere generationer. Især legetøjsmaden i træ fra fx MaMaMeMo har levet i mange år på bedste velgående.

Legemad i træ sætter barnets fantasi frem, uanset, om dit barn vil kokkerere sin første ret til sine forældre, eller om det er fordi I vil lære barnet om forskellen på frugt og slik.

Træ legemad kommer både i ”sunde” og ”usunde” varianter. Det vil sige, at du både kan købe legemad, der forestiller frugt og grønt, men også slik og kage. Legemad i træ er derfor en oplagt mulighed for dig som forældre, til at lære dit barn om forskellen mellem frugt og grønt, som indeholder vitaminer, og så kager og slik, som er kaloriebomber.

Når vi taler legetøjsmad er MaMaMeMo det største brand i markedet. MaMaMeMo legemad har positioneret sig som den dominerende spiller, og leverer derfor alt fra æbler til flødeboller i træ.

En anden fordel ved træ legemad er, at det er utrolig solidt. Et stykke frugt i træ går ikke i stykker, heller ikke, hvis det tabes på gulvet. Det er dermed som skabt til leg.

Skal legen peppes lidt op, anbefaler vi, at du også investerer i et legekøkken. Køber du et legekøkken til dit barn, har dit barn også et sted at kokkerere og tilberede sig legemad. Det er dermed med til at fuldende legen og oplevelsen.

Legemad i træ har den store fordel, at det er billigt, og at du altid kan supplere op. Det er derfor nemt og billigt at komme i gang med. Du kan starte med en lille smule frugt, og senere supplere op med flotte pakker af flødeboller, hvis lejetøjsmaden bliver et hit.