Avanceret byggesystemer med LEGO Technic byggesæt

Julen står for døren, og det gør det årlige julegaveindkøb også. Mennesker farer op og ned ad strøget med blussende kinder og prustende i deres tykke vinterfrakker og med overfyldte indkøbsposer i svedige hænder. Ønskelisterne er lange, og det er køerne også. Du har tre sønner, et fuldtidsjob og et mildest talt forsømt fitnesskort. Du orker det ærligt talt ikke. Hvad du heller ikke orker, er at møde op hos din søster den 24. med tre gavekort til Fætter BR og et undskyldende smil på læben. Igen. Men det er der heldigvis råd for – her kommer nemlig fem geniale gaveideer til den kreative dreng (egentlig fem geniale gaveideer fra den kreative forælder med minus på overskudskontoen).


LEGO Technic
En god huskeregel, der i øvrigt har gjort sig gældende det sidste halve århundrede, er, at man aldrig går galt i byen med LEGO. De små plastikklodser har alle dage været en sikker vinder hos drengebørn i alle aldre. Det betyder til gengæld også, at de fleste drenge har fået foræret LEGO til både jul og fødselsdag siden tidernes morgen og i dag ligger inde med en legoklods eller tusind. Du bør i den forbindelse overveje at tage et ekstra kig på LEGO Technic-sortimentet. LEGO Technic modeller er mere detaljerede og realistiske end det klassiske LEGO og henvender sig især til barnet med interesse for teknik, seje biler og robotter. Disse modeller egner sig desuden fremragende til de lidt ældre drenge som en udvidelse af deres LEGO-univers.

Minecraft
Computerspillet Minecraft er skræddersyet til barnet, der kan lide at bygge og opfinde nye universer. Med virtuelle klodser og en god fantasi giver Minecraft dig mulighed for at skabe selvdesignede borge og bygningsværker. Det er den oplagte gave til drengen med en ingeniørdrøm i maven. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan kreere i denne virtuelle verden af byggemuligheder.
Warhammer
Warhammeren er endnu en gammel klassiker og tidssluger for de kreative børn med sans for det æstetiske. Med de små plastikfigurer følger malersæt og -pensel, og så kan børnene ellers gå i krig med at male og justere, indtil miniature dyr og -mennesker ser helt rigtige ud.

Rollespilsudstyr
Køb skjold, sværd, bue og pil og gør det til et eventyr for din dreng at lege krig i haven med vennerne. Der findes et overvældende udvalg af rollespilsgrej, der gør legen lidt sjovere og mere livagtig, når der skal udkæmpes store slag i de små børneverdener. Alt fra brynje og hjelm til små (ufarlige) morgenstjerner og armbrøst er et sikkert hit som julegave til de små krigere.

Flexi-Trax
Med Flexi-Trax kan din dreng slå sig løs i en verden af seje racerbaner af alskens art. Det smarte ved dette legetøj er, at barnet kan bygge baner fuldstændig efter sin frie fantasi. Der findes ikke den racerbane, der ikke kan bygges med Flexi-Trax.

Slip for køen
Disse fem geniale gaveideer sidder lige i skabet, hvis du vil glæde et forventningsfuldt barn juleaften. Derudover kan du købe dem online og få dem leveret lige til døren. En komplet opskrift på den gode gave fra den travle forælder.