Madkasser til børn – gør madpakken til en leg

For nogle børn er madpakken træls, og bare noget der skal overstås. Sådan er det heldigvis ikke for alle. Her kan du læse et par gode tips til, hvordan du med madkasser til børn gør madpakken mere spændende for dit barn.

Først og fremmest er der mange børn, som ikke bryder sig om at få rodet deres madpakke sammen. Der er en madkasse med rum en glimrende idé. En madkasse med rum sikrer, at maden ikke blandes sammen.

Det kan fx være, at madpakken består af nogle rugbrødsmadder og lidt frisk frugt. I en madkasse med rum kan du fx lægge frugten i sin egen afdeling, så der ikke kommer leverpostejmad på.

Et andet godt tip, når du skal vælge en billig madkasse til dit barn, er simpelthen specifikt at gå efter madkasser til børn. Typisk er madkasser til børn sjove, flotte og med spændende motiver og funktioner. Det kan fx være, at dit barn er stor fan af brandmænd eller prinsesser? Hvorfor så ikke købe en madkasse med brandmænd eller prinsesser?

Skal det være rigtig fint, kan du overveje at købe en drikkedunk, der matcher madkassen. Flere og flere forhandlere har drikkedunke med samme matchende motiv som madkassen.

Det er også vigtigt at tænke på sund mad uden kemi, når madpakken skal pakkes. Det er derfor vigtigt at købe en sund madkasse uden kemi, når du kigger efter madkassen til dit barn. På alle seriøse forhandleres hjemmesider, bør det fremgå, om der er kemi i madkassen eller ej.

Overvejer du også at købe en drikkedunk, bør du også der gå efter en sund drikkedunk uden kemi.

Alt efter hvad det er for noget mad, som du putter i madpakken kan det være en god idé at kigge efter en madkasse med køleelement i låget. En madkasse med køleelement kan holde maden kølig – selv på de varmeste sommerdage, og så er det altså slut med slatne madpakker.

Madkasser til børn behøver ikke koste en formue. Typisk kan du få billige madkasser til børn for omkring 100 kr. Det må siges at være en billige madkasse.