Billigt strikkegarn i høj kvalitet købt i en webshop

Fascinationen af garn har været mange år i mit liv, jeg tror den stammer fra min mormor, der altid var kreativ. Jeg synes at hele processen i at producere garn og alle de muligheder det kan bruges til at fantastisk. Jeg er begyndt at følge med på et par blogs, hvor der har været billeder at strik graffiti, det er virkelig noget der får smilet frem hos mange. Noget strik graffiti er virkelig flot, men der er ikke nogen tvivl om at man skal kunne sit kram, hvis man går i gang med at strikke rundt om træer o. lign.
Jeg har selv lige erhvervet mig en stor sæk billigt strikkegarn, som jeg kan eksperimentere med, jeg ved endnu ikke hvad jeg vil strikke rundt om men, det skal helt sikkert prøves. Jeg har set at de er begyndt at afholde kurser på FOF, hvor man kan gå til strik graffiti, så det er helt sikker noget der tiltaler en del mennesker, formodentlig kvinder.
Efter at jeg fik en stor pose billigt strikkegarn, kan jeg godt mærke at det kribler mere og mere i mine fingre, for at komme i gang med projektet. Så nu skal jeg lige have fundet den rigtige ting at strikke på. Jeg tror at jeg vælger en ældre meget klassisk stol, som jeg vil have strikket helt ind, og have stående i min indgang, som et frisk farvepust.