Modeugen viste modeller med flotte hair extensions

Hvis du er typen, der elsker at læse modeblade og se de store mode shows og runways, er det på denne blog du kan finde lækre frisurer og flotte håropsætninger, det er her de store frisører lader sig inspirere, og resten af modeverden finder deres informationer.
Det er så absolut in med meget lange hair extensions. Det ser fantastisk ud, når de tårnhøje meget slanke modeller skrider hen over gulvet og deres hår svajer elegant fra side til side. Det er tydeligt at de er unikke med deres smidige katteagtige bevægelser. Deres elegance og deres fantastiske kropsmål får nogen til at gisne om at de er aliens.
Jeg tror ikke ret mange af de modeller vi ser bruger permanente hair extensions, de bliver simpelthen stylet for meget. Jeg forestiller mig at de bruger extensions clips, da de så kan få skiftet frisure alt efter hvilken opgave de er ude på. Hvis de har hot fusion, vil det kunne være svært at tage de rigtige fotos, hvis modellen pludselig skal have glat tilbage strøget hår.
Fordelen ved at have lange extensions clips med til en fotoopgave er at stylisten,til enhver tid kan påsætte håret, så det passer til modellen foto-opgave.