Hvad koster en hjertestarter til brug af civile redere

Ordet hjertestarter har fundet sin vej ind i mange samtale emner, og i mange forskellige forummer. Grundet den meget gode argumentation for, hvorfor den er så vigtig og effektiv, har gjort at mange gerne vil vide mere om den. Hvordan virker den, kan alle bruge, kræver det kursus, hvad koster en hjertestarter og meget mere. Mange af de spørgsmål er nemme at svare på og denne ... Læs mere »

En webshop løsning skal opfylde visse, krav for at ryge til tops

Går du med en lille spire inde i maven om, at du skal være din egen chef og starte din egen butik, men at du ikke ønsker en fysisk butik men derimod en webshop? Så er det vigtigt at du holder tungen lige i munden og har is i maven, så du får valgt den helt rigtige webshop løsning, som lever op til de drømme og krav som du har. De fleste steder kan man vælge at prøve en gratis ... Læs mere »

Hosted exchange hvis du ikke selv vil stå for opgraderingerne

Når du skal beslutte, hvilken type exchange server der passer bedst til din virksomhed, er der en række faktorer, som du skal tage i betragtning. Den vigtigste faktor er størrelsen af din virksomhed. Har du har mere end 50 ansatte, er der nogle der mener at man skal have en lokal løsning. De vurderer at omkostningerne ved at give adgang til en Hosted Exchange server til et st... Læs mere »

VPS betyder ingen vedligehold af servere og mange andre fordele

Når der skal vælges y server løsning til firmaet, kan det godt betale sig at overveje om man skal vælge en virtual løsning, som man hoster ude i byen, eller om man vil beholde den stationære server hjemme i virksomheden. VPS står for "Virtual Private Server," men før man kan dykke ned i dette udtryk, er det vigtigt at forstå det grundlæggende i, hvad der er kendt som en "virt... Læs mere »

Microsoft Azure er en it løsning med stor fleksibilitet

Har du og din virksomhed også brug for, at kunne integrere mange programmer i et system for mest effektivt at kunne betjene kunderne og få overblik over virksomhedens tal og udvikling. Der findes flere løsninger, man kan vælge imellem men et af de bedste systemer til at klare opgaven, med at integrere apps og data fra dit lokale miljø er helt klart Microsoft Azure. Med denne lø... Læs mere »

En cloud server løsning garanterer dig nyeste opdatering

Når virksomheder i dag skal til at skifte deres server park ud er der mange der anbefaler at man skifter til en cloud løsning. Men hvad er det lige forskellen er og hvilke fordele er det man får ved at vælge den løsning i stedet. Hvor man forhen havde sin egen server stående ude på virksomheden, står en cloud server ikke fysisk i virksomheden, men derimod ude ved den leverandø... Læs mere »

Heaven4Kids.dk Facebook Side med masser af gode tilbud og indlæg

De sociale medier er efterhånden blevet et stort medie, også for cormercille virksomheder. Facebook sider er utrolig brugbare for både brugere og virksomheder når der skal findes oplysninger og gode tilbud på f.eks børnetøj, legetøj, børnemøbler og en masse andre produkter. På Heaven4Kids.dk Facebook side er ingen undtagelse. Masser af tilbud til forældrene og masser af brugbar... Læs mere »

Nilfisk gd 930 når du skal have ny støvsuger

Ifald din gammeldags støvsuger er fallit og forbi og snarligt skal gå på pension – så er det en god idé at bese og sundere markedet og området for alternativer inden for det område. Der forekommer nemlig rigtig mange alternative arter af støvsugere og der er rigtigt mange mærker at skulle håndplukke iblandt. Derfor er det en rigtig god idé at se nærmere på de alternative slags ... Læs mere »

Design af webshop- Til dig der vil fremstå professionelt

Står du med drømmen om at åbne din egen webshop og tjene en masse penge på online handel. Så er der en del ting man skal have i mente. I dag kan man ikke længere åbne en webshop og tro at denne form for forretning er lut og lagkage. Det er ben hårdt arbejde måske hårde arbejde end at eje en fysisk butik. Grunden til dette er at der er uendelige mængder af butikker på nettet hvi... Læs mere »

Få lavet et godt Webshop design, det kan være guld værd.

Vi kender det alle, det at træde ind i en fysisk butik, hvor alt er gammelt og nusset eller at butikken er en stor stil og navneforvirring, det sender signaler til vores hjerne, der siger fx lad være at handle her, for varerne er sikkert ikke i orden. Det samme gør vi ubevidst når vi handler på nette, der skal være noget der gør os ”tryg” og gør at shoppen virker tiltalende. De... Læs mere »

Sharepoint- En løsning der kan gøre noget for din virksomhed

Er du virksomhedsejer med flere ansatte, der laver projektarbejde kender du helt sikkert til vigtigheden af at have en form for projektstyring. Der findes rigtig mange gode programmer inden for projektstyring, men en af mine favoritter og et absolut anbefalelsesværdigt program er sharepoint, der kan tilrettes din virksomheds behov. Du kan vælge at prøve sharepoint som en gratis... Læs mere »

Grænsebutikker Tyskland- Køb det billigt fra lænestolen

Kører du ofte til Tyskland, så er det her du finder et super godt alternativ til grænsebutikker Tyskland. Det at man ikke behøver at starte bilen, for at finde de gode tilbud, i dag er det faktisk lige så let at gå online for at finde de gode til bud. For det er muligt at købe ind i Tyskland og så få tilsendt sine varer. Udvalget er helt enormt fra haveartikler til slik og blee... Læs mere »

Ressourcestyring – masser af gode værktøjer

I vores virksomhed har vi for ganske nylig fået det, der kaldes ressourcestyring. Det hjælper b. la. vores virksomhed med, at organisere timeforbruget på vores projekter og samtidig skabe et overblik over tidsforbruget på samtlige projekter i huset. Jeg som projektleder i virksomheden får b. la. et meget bedre overblik over, hvad de enkelte medarbejdere bruger tiden på og på de... Læs mere »

Et projektstyringsværktøj er vigtigt i en virksomhed der vil frem

Når en virksomhed når et vist antal opgaver der skal løses, er det en god idé at begynde at arbejde med et projektstyringsværktøj. Det skaber et overblik og en struktur i opgaverne, der gør at det er lettere at få afsluttet opgaverne uden at stå med problemer et øjeblik inden evt. aflevering. Det at skulle til at tilrette et projekt i sidste øjeblik, kan være meget fordyrende, ... Læs mere »