En cloud server løsning garanterer dig nyeste opdatering

Når virksomheder i dag skal til at skifte deres server park ud er der mange der anbefaler at man skifter til en cloud løsning. Men hvad er det lige forskellen er og hvilke fordele er det man får ved at vælge den løsning i stedet.
Hvor man forhen havde sin egen server stående ude på virksomheden, står en cloud server ikke fysisk i virksomheden, men derimod ude ved den leverandør man har valgt til at levere sin server løsning.
Der kan det anbefales at man vælger et anerkendt firma, som har styr på sikkerheden både i forhold til datasikkerhed, men ikke mindst i forhold til back up, strømsvigt med mere.
Nogle af de vigtigste fordele ved at hoste sin server løsning er, at du er garanteret at både hardware og softwaren altid vil være opdateret til bedste version. Der vil automatisk blive taget back up af dine data og skule uheldet være ude, vil du nemt kunne dine data lagt tilbage, så du kun vil være max et døgn tilbage i tiden.
Ved at du hoster en cloud server, har du ingen dyr binding i hardware, for du har ikke længere en dyr server stående som skal skiftes med jævne mellemrum.
Du behøver heller ikke at bekymre dig om strømsvigt, problemer med maskinen og brand, for hvis der opstår fejl i maskinen, vil de fleste anerkendte leverandører have et redundant set up, så dine data automatisk vil kører videre på et fuldstændig identisk set up og du vil formodentlig ikke engang selv opdage det. Det garanterer dig, at du vil opleve at nedetiden er begrænset til et minimum.
Svigter strømmen eller opstår der brand i server rummet, vil der være taget nogle forholdsregler der garanterer at dine data er sikret. Det kan være for eksempel være to strøm linjer ind i serverrummet, Meget fintfølende brand sensorer og et højt teknologisk udviklet brandslukningssystem, der langt overstiger hvad din egen virksomhed kunne byde på.
En anden klar fordel er, at man hele kan kan skalere sit server forbrug, hvor man før købte en server og så var man begrænset af hvad den kunne. Vil man med en cloud server løsning kunne ”skrue” op og ned for forbruget i takt med virksomhedens behov. Du vil ikke opleve at du betaler for mere end det du bruger.
En sidste fordel der lige skal nævnes er, med en cluod server har du de optimale forhold, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra eller tilbyde det til dine ansatte. Eller har du sælgere der kører rundt om i landet, vil de også kunne koble op til serveren og kunne arbejde selv om de er på farten.
Den eneste forskel du vil opleve i dagligdagen er, at du ikke længere fysisk kan røre din server, ellers kan du helt det samme. Med en cloud server, vil du kunne holde fokus på det du er bedst til, nemlig at nytænke og udvikle på virksomheden og få den til at vækste.