Hosted exchange hvis du ikke selv vil stå for opgraderingerne

Når du skal beslutte, hvilken type exchange server der passer bedst til din virksomhed, er der en række faktorer, som du skal tage i betragtning. Den vigtigste faktor er størrelsen af din virksomhed. Har du har mere end 50 ansatte, er der nogle der mener at man skal have en lokal løsning. De vurderer at
omkostningerne ved at give adgang til en Hosted Exchange server til et stort antal brugere vil være væsentligt højere end at købe en lokal server, der er fysisk i virksomheden. Desuden, mener de også, at hvis du beskæftiger mere end 50 mennesker, er chancerne for at du vil have masser af plads til en lokal server løsning.

Men hvis du ikke har mange ansatte i din virksomhed, mener de at sandsynligheden for at du er bedre tjent med en hosted løsning større. Men bare fordi budgettet ikke indebærer, at du ejer din egen server, betyder det ikke, du ikke kan få den samme kvalitet som de store fyre. De mener at små virksomheder er perfekte til Hosted Exchange servere, at det er den bedste løsning for dem.

Hvorfor er det så de mener at en hosted løsning er bedst til de små virksom heder?
Første argument er omkostningerne til at etablere en Hosted server er minimal, især i modsætning til at skulle investere i en lokal Exchange Server løsning. Der er ingen hardware der skal købes, hvilket ofte er den del, der ville kunne knuse en lille virksomheds budget. Alle de ydelser du behøver og som din virksomhed kræver, uanset om det er hardware redundans, data redundans, eller support, vil blive en indregnet i den lave månedlige abonnementspris. Den dækker at du er sikret at hver bruger i dit netværk har de bestemmelser som de behøves.
Et andet argument er, at du kender alle dine udgifter på forhånd, hvilket kan være en fordel for især mindre virksomheder. Når din virksomhed har en aftale om en Hosted Exchange server, vil du aldrig blive udsat for overraskende udgifter. Din abonnements pakke, vil forblive på samme lave månedlige sats, som du forventer ifølge din aftale, så du vil aldrig opleve at blive fanget med bukserne nede, når det drejer sig om at betale regninger. Da enhver opgradering eller vedligeholdelse der måtte være påkrævet, på det fysiske hardware, som er forbundet Server løsning, vil blive udført af din hosting samarbejdspartner, så det bliver aldrig nødvendigt for dig nogensinde at skulle betale for hardware- eller software opgraderinger.

Den reelle fysiske plads, er en anden grund til at de kaldes for små virksomheder. Det kræver plads, at have en lokal server stående og i nogle tilfælde endda flere, med en Hosted Exchange server behøver du ikke at bekymre dig om.
Sikkerhed og Redundans er en af de klare fordele ved denne løsningstype. Alle dine oplysninger er i sikkre hænder hvis du vælger en hosted exchange løsning. Ikke alene overvåger hosting firmaet 24/7 serverne, der lagrer dine data, for at sikre dens beskyttelse, men det er også beskyttet af en cloud baseret e-mail-kontinuitet service, hvilket betyder, at e-mails automatisk videresendes til denne tjeneste, så snart en strømafbrydelse registreres, for at bevare dine data uanset hvad der sker i den virkelige verden.
Strømafbrydelser, naturkatastrofer og en masse andre spørgsmål kan påvirke hardware og andre server komponenter, men med vores digitale beskyttelse, vil dine oplysninger altid være sikret og tilgængelige, når du har brug for at få adgang til dem.
En klar fordel er også, at mange hodting virksomheder, tilbyder et team af supportere, der er tilgængelig 24/7 til at hjælpe dig, når du er i et dilemma. Så du vil ikke opleve at du sidst på dagen fredag er nødt til at vente til mandag med at få løst dit problem.

Er en Hosted Exchange Server den bedste måde at sikre din virksomheds succes? Det er det hvis værdier, som øjeblikkelig støtte, høj sikkerhed, datasikkerhed, og øjeblikkelig støtte er vigtige for dig og din virksomhed.

Når alt dette er sagt, skal der også nævnes at det er ud fra et synspunkt, som ikke deles af alle. Der er også nogle eksperter der mener at uanset virksomhedens størrelse, så kan man have glæde af en hostet løsning. At det i det store hele handler om prioriteringer, vil man have folk ansat til at udføre arbejdet, eller vil man hellere ligge et ud i byen og så have 100% fokus på virksomheden og de faktorer der skal få den til at vækste i stedet.