Et læderarmbånd med charms giver et fedt smykke look

For nogle er smykker forbeholdt den kategori der er fremstillet i forskellige metaller, men det var sådan smykker så ud førhen, nu bliver de også fremstillet i mange andre forskellige materialer. Der fås stadig smykker i guld, sølv, hvid guld og så videre, men keramik er et af de materialer der har gjort stort indpas gennem de senere år. Det er også blevet mere brugt at kombinere forskellige materialer for eksempel charms på et læderarmbånd eller keramik perler på en halskæde. Det er blevet både nemmere og billigere at have flere forskellige smykker, fordi vi har fået alle disse andre materialer ind over, som er billigere i råmaterialet og dermed også billigere dom færdigt produkt. Og det passer meget godt ind i den nye trend med at have smykker der passer til det enkelte outfit og ikke som førhen hvor det skulle være neutralt og passe til det hele.
Et andet af de smykker der har gjort stort indpas er læderarmbånd hvor der blandt andet er mulighed for at sætte charms på. De findes i mange forskellige kvaliteter og man skal lige være opmærksom inden man køber, for nogle er dem virker næsten til at være lavet af plastik og de er ikke at sammenligne med andre lækre læderkvaliteter. Nogle af de bedste armbånd er fremstillet i kalvelæder, det er en virkelig blød kvalitet der gør at du næsten glemmer at du har dit smykke på. Et andet sted du kan se forskel på kvaliteten er syningerne, nogle har udvendige hvor andre har indvendige og de pæneste er da klart dem med skjulte syninger.
Når man kombinerer lækkert læder med smarte charms får du et meget fedt look blandet af råt læderlook og feminine charms. Førhen var charms oftest kun fremstillet i metal, nu fås de også med for eksempel ægte ædelsten, lavasten og ferskvandsperler. En sidste fordel ved mange af de nye systemer med charms og læderarmbånd er at de nu er fremstillet sådan at de kan tages af, så du kan have flere forskellige og skifte imellem.