Juna Rose og By Caroline er lækkert tøj med god pasform til store piger

Indenfor de sidste mange år har der været en voldsom udvikling indenfor tøj til store kvinder, så i dag er det ikke noget problem at være smart selv om man ikke er helt lille. Der findes mange forskellige producenter af smart til store kvinder. Juna Rose er fx et mærke indenfor tøj til store piger der er rigtig smart.
Her i sidste uge der var jeg på shoppetur med en af mine veninder, og vi valgte at denne gang skulle vi kigge lidt på tøj til mig, for det var ved at være længe siden jeg havde fået noget nyt tøj, og derfor syntes jeg selv mit klædeskab var ved at være lidt tyndt, men det er jo nok bare sådan en kvinde tanke. Vi var ude for at kigge lidt på denne smart tunika fra by Caroline , og jeg synes bare den sad vildt godt på mig, så min veninde og jeg blev enige om, at den måtte jeg bare have. Det var dog ikke den eneste tunika jeg bare måtte prøve på, for der var vild meget smart tøj inde i butikken til store kvinder som mig selv. Jeg skulle da også lige prøve denne Juna Rose , som jeg selv blev rigtig glad for.
Da jeg havde købt de to forskellige tunikaer, så måtte jeg da også lige kigge lidt nærmere på alle de andre spændende varer de havde inde i butikken. Jeg måtte også prøve denne trøje fra by Caroline , for den var rigtig smart med alle de smarte farver den er fremstillet i. Den sad også bare perfekt, men jeg var alligevel nød til at tænke lidt over hvad min mand havde sagt inden jeg tog hjemmefra, for han havde helt udtrykkelig sagt, at jeg ikke måtte købe for meget. En ting er dog hvad man lover, og en anden ting er dog hvad man lover, en anden ting er hvad man kommer til. For jeg kom til at kigge lidt for meget på disse bukser fra Zhenzi , så dem kom jeg til at købe.
Da jeg kom hjem synes min mand det var rigtig smart det jeg havde købt.