Sædeovertræk kan sagtens bliver unikt, hvis du ønsker det

Hvis du er bekymret for, hvor godt din interiør holder i længden, så kan du læne dig helt tilbage i sædet, med det store udvalg der er på markedet af universelle sædebetræk, er der ikke noget at frygte. Med hvad der virker som en endeløs kombination af sæde stilarter, typer og tekstiler – er det nemt at finde lige den kombination der passer bedst til dig og din bil. Her kommer ... Læs mere »

Sædeovertræk kan spare dig for meget rengøring i din bil

Hvem kender ikke problematikken, man har været en tur i haven og man er blevet godt beskidt og så skal der køres et læs affald til genbrugspladsen. Men man gider ikke til at skifte tøj, inden man sætter sig ind i bilen, så man render rundt og leder efter et tæppe, en sæk eller lignende man kan sidde på i bilen, for ikke at svine sædet til. Derfor burde vi alle have et sædeovert... Læs mere »

Thule Cykelholder

Thule Cykelholder Går ferien til Harzen eller lign. perfekt terræn til mountainbike og motion, og skal cyklen med – ja selvfølgeligt skal den det... Så har du brug for det allerbedste til transport af vidunderet – en Thule Cykelholder. Traditionelt ligger Thule i den øvre del af markedet med cykelholdere, tagbokse og lign. - og ja det har med årene ikke ændret sig. Thule ... Læs mere »

Ctek Lader

Ctek Lader En batteri lader er ikke bare en batteri oplader. I dag stilles der specielle krav til den lader som du bruger til at oplade batteriet på bilen. Det primære for en moderne bilbatteri oplader er at fastholde den korrekte spænding under opladningen. Hvis fx at opladnings spændingen er for høj, så vil batteriet begynde at koge. En traditionel biloplader er ikke elekt... Læs mere »

Firma julegaver skal man til at tænke på

Langt størstedelen af alle virksomheder er gode til at forkæle deres medarbejdere med firma julegaver. Der er mange firmaer, der får lavet en klassisk julekurv, til deres medarbejdere, men de sidste par år, er der en rigtig god trend der har bredt sig. Trenden går ud på at firmaet, vælger det beløb firmajulegaven må koste, og så laver firmaet i samarbejde med et firma der handl... Læs mere »

Motul - 160 års erfaring !!

Der findes mange forskellige olier til både motorcykel og bil, men det er bestemt ikke lige meget hvilken olie du vælger, hvis du gerne vil have en kvalitets olie. Jeg vil her præsentere dig for det verdenskendte brand Motul, som producerer kvalitetsolie til både biler og motorcykler, men det er nok deres motorcykelolie de er bedst kendt for! Motul kommer fra Frankrig, og er... Læs mere »

Used trucks save you money

If you’re a small van driver and want to keep your costs of new vans/lorries as low as possible it can be hard if you need to invest in brand new vehicles straight from the showroom. One way of making significant savings in this area is to save on vehicles by searching the marking for used trucks. As with the used car market, you can easily find some great used vehicles for a c... Læs mere »

VARTA batterier – højeste kvalitet ....

Navnet VARTA er et gammelt tysk navn som står for, (Vertrieb, Aufladung, Reparatur Transportabler Akkumulatoren), noget i retning af, forbrug, opladning, reparation af transportable akkumulatorer. Selskabet er grundlagt helt tilbage i de tidligere år af akkumulatorerne og har derfor været med i de store processor omkring forandring af batterier og opladning mv. VARTA leverede b... Læs mere »

Spraymaling til nymaling eller lakreparation

Hvad enten du skal reparere småskader eller omlakere din cykel eller knallert, så kan det bedst betale sig at vælge en kvalitets spraymaling. Motip producerer spraymaling i langt over 700 autolak farver og er klart førende indenfor dette felt. Motips auto lak maling er produceret i Holland på én af verdens største anlæg med sidste nye teknologi. Motip producerer ligeledes ma... Læs mere »

Squirt Lube - Det rigtige middel til din kæde

Når man er seriøs omkring sin sport, så er det vigtigt at man sørger for, at vedligeholde det udstyr man har, for ellers vil det ikke blive ved med at være lige så godt. Tag nu fx din kæde, den skal du sørger for ikke ruster, eller på anden måde bliver dårlig. Til dette er squirt lube, så super godt smøremiddel, og den voks der er i produktet, den gør hele forskellen. Når man p... Læs mere »

Bilvask

Det er en ren fornøjelse at køre i en ren bil, det kender vi alle! For at opnå en ren og pæn bil skal denne vaskes jævnligt – helst i hånden for at undgå alt for mange vaskeridser. Manuel vask sikrer ligeledes at bilen er HELT ren i stedet for bare en overfladisk ren bil. Når du skal i gang med manuel vask af bilen, er det en god ide at have en god autoshampoo til dette. ... Læs mere »

Total Motorolie

Total motorolie er en meget populær motorolie specielt til de franske biler. Mange peugoet, citroen og renault modeller kommer med Total motorolie fra fabrikken. Total motorolie kendes også under andre betegnelser er i familie med andre mærker som Elf og Fina. Total motorolie er udviklet i frankrig og man har 2 primære produktionssteder i EU. Det er i franske Rouen og Belgiske ... Læs mere »

Bell Add Additiv

Bell add er det velkendte og efterprøvede additiv og servicerens som bare virker. Lige fra ujævn motorgang, til forurening og startbesvær kan løses af BellAdd produkterne. Bell Add er dansk produceret og sælges normalt gennem værkstederne. Mange værksteder bruger som standard Bell Add servicerens og Bell Add additiv når din bil er til service. Det hjælper med at holde motoren r... Læs mere »

Billig Motorolie

Motorolie er ikke bare motorolie ! I disse moderne tider hvor bilerne bliver mere og mere avancerede og målrettede mht. benzinøkonomi og grønne afgifter, spiller motorolien en mere væsentlig rolle end nogensinde. Den skal helst overholde LongLife intervaller og samtidigt være letløbs, samt sikre at motoren smøres korrekt ved alle former for kørselsforhold. Diverse godkend... Læs mere »