Ferie i Harzen

Er du til billedskønne malerier, med storslået natur og plads til drømme, så er Harzen noget for dig. Godt 400 kilomter syd for grænsen, findes det der populært kaldes "Mini Alperne", nemlig Harzen. Harzen er et virkeligt flot naturskønt område, bestående af bjerge på godt 1000 meters højde. Bjergene er træklædte, fyldt med søer og generelt flot natur, samt vandrestier og m... Læs mere »

Esbjerg Paints

Esbjerg Paints – nok det mest anerkendte mærke indenfor spraymaling og overfladebehandling af industri- og landbrugsmaskiner og inventar. Med udvikling og produktion i Danmark, har Esbjerg Paints været i markedet siden 1889 og er vidt og bredt kendt for kvalitet og holdbarhed. Maling fra Esbjerg Paints er produceret med de bedste råvarer, så som bla. mineraler der forbliver ... Læs mere »

Hundepension skal vælges med omhu, hvis det skal være en succes

Mange har garanteret prøvet det, sommerferien er for længst bestilt og glæden til ferien sammen som familien er stor. Men pludselig slår det ned i en, hov hvad med familiens firbenede ven hvor skal den være, når den nu engang ikke kan være med i kufferten til sydens sol og sommer. Og når først vi når hen i midt Marts/ April måned er det allerede for sent, hvis man gerne selv v... Læs mere »

Black Friday Vinkøleskab – Køb et billigt vinskab til Black Friday 2017

Black Friday har udviklet sig til at være den helt store indkøbsdag for danskerne. Black Friday 2017 er ingen undtagelse. Konceptet stammer oprindeligt fra USA i forbindelse med Thanksgiving, men som så mange andre amerikanske koncepter, har tilbudsdagen gjort sit indtog i Danmark. Black Friday vinkøleskab Til Black Friday 2017 kan du med garanti finde et godt tilbud uanse... Læs mere »

En ikea vinreol er garanti for billig opbevaring af dine skattede vinflasker i en billig vinreol

En vinreol fra ikea er typisk i et mindre format og beregnet til at opbevare ca. 9 vinflasker. Reolen kan både stå på gulvet eller en bordplade. Ønsker du en større reol til vin, som kan holde langt flere flasker, findes der naturligvis også andre butikker med vinreoler. Du kan både finde en vinreol i Silvan, vinreol i Ilva samt en vinreol i Jysk – alle samme traditionelle ... Læs mere »

Et vinskab med tre køle zoner giver gode muligheder

Der er rigtig mange der har et samleobjekt, nogle samler på bøger, andre på frimærker og så er der nogle der samler på vine. Og uanset hvad man samler på så er det vigtigt at man tager hensyn til den enkelte ting og opbevarer dem bedst muligt. For eksempel bøger og frimærker må ikke ligge for fugtigt, for så tager de skade og kan blive jordslået. Tager du derimod vin, er luftfu... Læs mere »

En læder rygsæk er ikke længere forbeholdt en bestemt gruppe

Din stilfulde ven har brugt dem i årevis, dit stil-ikon sværger til dem og endda din chef er mod på beatet, det er 2016 og alle med en følelse af stil og en påskønnelse for funktionalitet, har en læder rygsæk. De sidste år har vi set, at denne stil med rygsække gør deres gavn, som det ultimative tilbehør, når du skal medbringe ting fra A til B. Alle stilgrupperinger af mennesk... Læs mere »

En cykelhjelm er bevist at beskytte dit hoved ved et styrt

Dette gør det omkring så klart som det kan være. For at holde sig ude af statistikkerne over skadede eller døde på grund af cykelulykker, skal du altid have en hjelm på hovedet når du cykler. Forskning har vist, at hjelme er ekstremt effektive til, at forhindre hovedskader. Men rigtig mange cyklister tager chancen og cykler uden cykelhjelm. En af grundene hertil er, at der ogs... Læs mere »

Firmajulegaver kan være en god gestus til kunderne op til jul

Mange virksomheder overvejer hvert år, om de skal sende deres kunder julegaver. Feriesæsonen er en tid til at være venlig, at udveksle gaver er noget alle synes er en sjov del af julen. Udfordringen går ofte på, hvis du er i et samarbejde med nogle kunder, skal du sende firmajulegaver eller ej? Kan det at sende en julegave til en kunde, være med til at holde på kunden? Hvis... Læs mere »

Billig julepynt kan sagtens være de kendte brand, bare på tilbud

Juleferien er perfekt, til at tilbringe tid sammen med deres kære og spise lækker mad. Du kan nemt sprede ferie glæde i denne sæson ved at forskønne dit hjem med juledekorationer. Juletræer, kranse, guirlander, smykker, service, lys, strømper, og andet billig julepynt kan forvandle ethvert rum til et festlig eventyrland. Dekorativt julepynt kommer i mange forskellige farver og ... Læs mere »

Hundetilbehør kan blive en dyr udgift hvis ikke man begrænser sig

Hvad har du brug for til din nye hvalp eller hund. Når man får en hund eller hvalp for første gang, er der visse ting hver ejer bør have ved hånden fra dag et. Nogle ting er nice to have, hvor andet hundetilbehør er need to have. Nedenfor finder du to lister, en liste over need to have fra den dag hvor hvalpen eller hunden flytter ind og en liste over nice to have, som du kan f... Læs mere »

Køb vin online, så kan du spare rigtig mange penge

I dag køber størstedelen af befolkningen de fleste eller i hvert fald en stor del af deres indkøb over internettet. Og sågar dagligvarer kan også købes over internettet nu, man går blot ind og vælger ud hvad man skal bruge og så er der nogle der pakker det for en og får det leveret ved din dør. Og det er ikke det store problem for du ved hvad du skal bruge og oftest også hvorda... Læs mere »

Et tagpap tag er både nemt, praktisk og billigt at lægge

Der har alle dage været mange forskellige belægningsmaterialer til taget og det gør sig stadigt gældende. Et af de valg der stort set altid er blevet betragtet som et nemt, praktisk og billigt materiale er tagpap. Men forskellen på dengang og nu er, at det i dag er en forbedret udgave at man på ingen måde kan sammenligne de to typer af samme produkt. Og derfor vil du også oplev... Læs mere »

Nutra nuggets indeholder alle de nødvendige næringsstoffer

Når man vælger at have en hund, har man også et ansvar for at den får det rigtige foder, der indeholder de næringsstoffer og vitaminer som den har brug for i dagens løb. Ligesom med mennesker er det også forskeligt hvad hunde kan lide, et foder der er godt til en hund er nødvendigvis ikke lige så godt til en anden. Derfor er det vigtigt, at prøve sig frem om det skal være pedig... Læs mere »

Et vinskab giver et stilfuldt look til din vin

Der er rigtig mange mennesker der køber den vin de skal bruge, når de skal bruge og på måde behøver man ikke tænke særlig meget over hvordan vinen skal opbevares indtil den skal drikkes da, det ofte er inden for 48 timer. Men hvis du er lidt af en vin entusiast eller godt kan lide at finde gode vine på bud og købe lidt til lager, så du altid har en flaske klar hvis der skulle k... Læs mere »

En hundepension skal kunne opfylde nogle basale krav

Når man anskaffer sig en hund skal man også overveje hvem der skal passe den, når man for eksempel er på ferie. Har man nogle naboer som kan se efter den eller har man noget familie hvor den kan bo mens man er væk. Hvis ikke det er tilfældet kan det være en god ide fra hunden er forholdsvis lille at vænne den til at være i en hundepension. Det er ikke alle hunde der bryder sig ... Læs mere »

En vinkyl med tre zoner ger goda möjligheter

Det är riktigt många som har ett samlarobjekt, några samlar på böcker, andra på frimärken och så är det några som samlar på vin. Och vad man än samlar på så det är viktigt att ta hänsyn till de enskilda saker och förvara dem på bästa möjliga vis. Till exempel böcker och frimärken får inte ligga för fuktigt för då tar de skada och kan bli mögliga. Om du däremot tar vin så är luf... Læs mere »

Køb løbeshorts med flade sømme og undgå gnave sår

Julen er ovre og hverdagen er vend tilbage i de små hjem og sammen med den er også chokket over vægten. Alle julens hyggestunder, julefrokoster og nemme løsninger har sat sit præg og størst delen af den danske befolkning har nok et nytårsforsæt, der hedder at nu skal de på kur – det er blevet tid til at slanke sig. Og sammen med en streng diæt hører der sig også motion til. Rig... Læs mere »

Hundetilbehør er en sikker vinder til din hund i julegave

Det har lige været juleaften og det er jo som bekendt hjerternes fest, hvor vi forkæler dem vi holder af med gaver. Og for mange indebærer det også at deres kæledyr skal have en julegave under træet, men hvad skal man købe til hunden der har alt hvad den kan ønske sig at legetøj, mad og udstyr. Men der har helt sikkert lagt en masse hundetilbehør under juletræerne rundt om i d... Læs mere »

Mollydooker, et sikkert valg hvis du vil have stor smag

Er jagten gået ind på vinen til nytårsaften så findes der rigtig mange gode alternativer, uanset hvad menuen står på. For det er naturligvis en vigtig faktor i valg af vin til aftenens menu. Hvis det er torsk eller anden fiskeret i skal have ville det naturlige valg være en hvidvin eller en mousserende hvid vin. Er det derimod en oksemørbrad eller anden form for oksekød og dyre... Læs mere »