Hammerite

Hammerlak fra Hammerite er et af de mest kendte varemærker overhovedet. Hammerlak er kendte som den perfekte maling til maling direkte på rust. Hammerlak giver jern den perfekte beskyttelse i mange år fremover. Når du maler med Hammerlak skal du blot fjerne gammelt maling som ikke sidder fast og derefter er du klar til at male direkte på rust.

Hammerlak fås i flere farver alle sammen med den klassiske hammerlak effekt. Som noget nyt fås hammerlak nu også som spray maling. Det går det muligt at male emner hvor det er svært at komme ind i alle hjørnerne. Er det store oveflader kan du sagtens kombinerer spray maling med den klassiske maling på dåse. Den findes som 250 ml og 750 ml dåse.

Hammerite som laver hammerlak har også en serie som de kalder Smooth finish, samt en Semi Mat hammerlak. Begge har samme gode egenskaber som Hammerlak, dog har de som navnet antyder en anden finish.