En havekasse er fuld af oplevelser og inspiration for børn og voksne

Er du træt af at dine børn alt for ofte strander foran en skærm, både til hverdag og i weekenden? så er der lige kommet et nyt koncept, der kan inspirere både dig og dine børn til at gå i haven, for at plante og så og bruge naturen.
En plantekasse hedder konceptet, du kan vælge at købe en enkelt eller oprette et abonnement, hvor du får fire kassser i løbet af året. En havekasse inderholder gerne frø eller knolde, nogle redskaber eller plantebakker. Der ligger gode råd og vejledninger til alt der er med i kassen, og du kan også gå ind på en blog, og læse alt om haven. Der er gode råd hver måned til hvad der skal gøres i løbet af året i haven, fx.hvad du kan plukke og høste i naturen- Alt fra hjemmelavet te til brændenældesuppe og meget andet. Når børn er med til at gro, plukke eller høste grøntsager og tilberede dem, giver det dem et forhold til hvad vi som mennesker kan bruge naturen til. Det at kunne bruge naturens sunde og gratis ressourcer er en stor gave, som kun kan være positiv i alle henseender.
De fleste børn nyder at være med i en proces, og de føler at de får ansvar, når der er noget de kan kalde deres eget. Så giv dem et frimærke i din urtehave. og lade dem plante og så og se det hele spire. Det giver glade børn - og forældre.