En parasolfod og et højbed i en og samme løsning

Det er ikke lige årstiden for solskin og parasoller, men derfor skal vi ikke helt glemme dem, for skal den gamle udskiftes kan det være lige nu, du får det bedste bud på en ny. Og samtidig er det den årstid hvor vi skal huske at tage vores parasol ind, for står den stadig i parasolfoden ude på terrassen, så er der stor risiko for at parasollen knækker og så er det ikke længere kun din parasolfod der skal skiftes men hele pakken.
Men det kan være en udfordring at finde en der både kan holde parasollen i lidt blæsevejr, nemt flyttes rundt efter solen og ikke mindst være dekorativ at se på når den altid står midt på terrassen.
Men der er kommet mange fine på markedet i diverse sten typer for eksempel i granit eller beton, så det ikke længere behøves at være de her grimme plastik belagte fødder. Men fælles for de fleste af de modeller er at de er meget tunge og meget uhåndterlige. Der er monteret hjul på dem, men vægten og arbejdsforholdene er ikke at foretrække.
Derfor er de nye modeller rigtig fine og meget anvendelige. Det er en parasolfod som kan fungere som blomsterkasse eller højbed samtidig med at den holder din parasol på plads.
Designet er en firkantet kasse i enten Corten stål eller varmgalvaniseret stål og så er der monteret hjul nedenunder så den er nem at skubbe rundt på. Også fordi den er i en højde (45x45x30 eller 60x60x30) der gør det håndterbart at skubbe rundt med den.
Selvom den er flytbar skal den nok holde din parasol på plads, selv i blæsevejr, for når den er fyldt med jord, vejer den henholdsvis 70 og 110 kg alt efter hvilken størrelse du vælger.
Så med denne model har du ikke længere en grim stenklods midt på terrassen der altid bare er i vejen, når har du pludselig en parasolfod, blomsterkumme, højbed i et.
Så nu har du et sted hvor du kan have dine krydderurter, så du er fri for at købe dem nede i byen hele tiden i dyre domme, nu kan du bare gå ud på terrassen og hente når du skal bruge nogle.