Sommerhus i Danmark. Find din næste sommerhusferie på Sommerhus Portalen

Sommerhusferie har altid været en af de mest populære ferieformer for danskerne. De senere år har denne ferieform dog været under pres fra lavprisflyselskaber, der tilbyder billige billetter til storbyferier eller populære charterdestinationer.
Selvom Danmark er et dyrt ferieland og vejret ikke altid er lige godt, så er der nu noget helt særligt ved at holde ferie i et sommerhus i Danmark hvor man altid er tæt på skov og strand.

Og det behøver faktisk ikke være så dyrt. Udvalget af danske sommerhuse der udlejes privat er rigtigt stort. Via sommerhusportaler på nettet kan man finde alle typer sommerhuse og ferieboliger. Fra små hyggelige træhuse med havudsigt til store luksus poolhuse med alt i wellness og aktiviteter.
Vælger man at leje direkte hos den private udlejer, så kan der typisk spares 20-40% på lejeprisen sammenlignet med priserne hos udlejningsbureauer. Derudover har privat leje også den fordel, at udlejerne er langt mere fleksible når det gælder individuelle ønsker, eksempelvis ankomst og afrejsetidspunkter.