Et udekøkken samler hele familien når der laves mad

Er du den type der bare går og venter på at foråret skal komme, så du kan komme ud og nyde blomsterne i haven, dejlige gåture. Men hvis du elsker at være ude hvorfor så ikke også give dig selv muligheden for at tilberede din mad i køkkenet så du ikke behøver at stå inde kokkerere hele dagen. Og for at gøre det muligt skal du blot have dig et udekøkken sat op ude på terrassen og så vil du kunne stå ude og lave det meste mad næsten hele året rundt.
Så er der mange der siger er det ikke en primitiv løsning, men nej det er det ikke i dag. Førhen var det med en meget begrænset luksus, når man talte om køkken i haven men i dag er det en helt anden snak hvor der er højt fokus på design og funktionalitet. Du vil opleve, at vælger du den rigtige model, så vil du have de samme bekvemmeligheder som du har indenfor i dit indendørs køkken, dog med det lille fantastiske tvist af frisk luft.
Men inden du vælger hvilket udekøkken du skal købe er der nogle overvejelser du skal gøre op med dig selv. Første ting er skal dit bord være fastmonteret eller skal det være en mobil model så du opnår en stor fleksibilitet. Hvis ikke der er mulighed for at flytte rundt på køkkenet er der ingen grund til at det er mobilt, men hvis du har en stor terrasse kan det godt være en fordel at kunne flytte rundt alt efter hvor solen er eller hvor de andre opholder sig.
En anden overvejelse er hvilket materiale dit bord skal være i, skal bordet stå ude i det fri eller skal det stå under et halvtag. Hvis bordet skal stå ude kan det være en fordel at få vælge en bordplade i rustfrit stål eller granit da det er de mest vejrbestandige materialer.
Et par andre detaljer der er gode at have i baghovedet når man vælger sit nye udekøkken er, om der er en stikkontakt så du kan have en stavblender sat til og evt. et enkelt blus så du kan varme lidt og hvis du så har en grill så vil der ikke være meget mad der ikke kan laves ude.
Andre småting der ikke er til at undvære er for eksempel opbevaringsplads så bordpladen kan holdes fri, kroge så der kan hænges viskestykker og klude op og ikke mindst en skraldespand så man løbende kan få ryddet op.
En sidste ting du med fordel burde overveje at købe er et dækken til dit udekøkken, ,så det står beskyttet mod vind og vejr når du ikke bruger det og skåner det mod skidt og støv.