Skærmvægge bliver ofte brugt som støjdæmpere på kontorer

Når man taler indretning er det i nutidens trend blevet moderne at man har store kontormiljøer, som som deles op i mindre afdelinger, for på den ene side at skabe mulighed for et godt socialt sammenhold. Men også samtidig give mulighed for at der er ro til at kunne fordybe sig i arbejdet og det kan være svært nogle gange i de store kontormiljøer.
Derfor er det også meget brugt at man opstiller skærmvægge, så det på det store kontor bliver mange små kontorer og ud over at opdele rummet har de også en fantastisk evne til at støjdæmpe.
Sidder man for eksempel i et call center, kan det være en god montere støjdæmpende materialer og det er ikke sikkert det er nok med disse skillevægge. Men der er også andre steder man kan sætte ind.
For det første kan man montere troldtekt på loftet, det er med til at dæmpe niveauet en del, men det er også en større og relativ dyr omgang at gå i gang med.
En noget nemmere og mindre omfangsrig løsning, kan være at montere skærmvæggene på selve væggen. De fåes også i en støjdæmpende kvalitet, som samtidig kan bruges opslagstavle. På den måde slår man to fluer med et smæk – man dæmper støj niveauet samtidig med at man får en masse plads til at hænge ting op på.
Men efterhånden som det blev mere brugt, at bruge skillevægge til at afskærme og dele rum op med er det også kommet andre typer på markedet end de traditionelle vi kender. De oprindelige er ensfarvede massive rumdelere. Men ligesom med at bygningerne, møblerne med mere er blevet mere moderne og arkitekttoniske er det også gældende for skærmvægge.
De er begyndt at komme i en mere åben og fleksibel udgave, som både kan stå på gulvet, men som også kan monteres ned fra lofter i stedet. Det giver en følelse af mere plads ved at de ikke optager gulvplads også selvom man ikke kan bruge pladsen til noget, det bliver bare mere luftigt.
Et rigtig godt eksempel på en af de arkitekttoniske rumdelere er Zon, prøv at søge på nettet og se dens elegante look. Ved at vælge dem, har du både en rumdeling men samtidig er den også meget dekorativ at se på.