En læder rygsæk er ikke længere forbeholdt en bestemt gruppe

Din stilfulde ven har brugt dem i årevis, dit stil-ikon sværger til dem og endda din chef er mod på beatet, det er 2016 og alle med en følelse af stil og en påskønnelse for funktionalitet, har en læder rygsæk.
De sidste år har vi set, at denne stil med rygsække gør deres gavn, som det ultimative tilbehør, når du skal medbringe ting fra A til B. Alle stilgrupperinger af mennesker lige fra berømtheder til virksomhedsledere bærer rygsække. Faktisk har den kategori af tasker, nået en global stigning i salget på 40%, i de seneste par år.

Rygsække har indtaget business ligaen. En af grundene til dette kunne være, det noget hurtigere tempo i arbejdslivet nu end førhen, i byen og i kontor kultur revolutionen, som vi har oplevet.
Bare se på de berømte virksomheder i det 21. århundrede og de mennesker, der udgør holdene her. De yngre, kreative fagfolk går på arbejde i udsatte, kollaborative og legesyge bygninger, de bærer jeans i stedet for fine jakkesæt, pendler til og fra arbejde på cykel i stedet for i bil og så har du nok gættet det, dokumentmappen er udskiftet med en læder rygsæk
Det kan bedst udtrykkes bed, at det er mindre stift og mere levende. Der er ingen regel der siger, at din arbejdstaske ikke kan være en rygsæk - så længe den er valgt med henblik på ens jobbeskrivelse, så man er passende klædt på til jobbet og det er her hvor læderrygsække kommer ind i billedet.

Læder har altid været det foretrukne materiale til fagfolk og produkter i high-end kategorien. Det luksuriøse materiale, vis tidligere anvendelse, var forbeholdt dokumentmapper og messenger poser, når rygsække ikke var passende for kontoret, har taget en drejning.
For nu har business stilen taget nogle store skridt fra mode mængden med tanken om arbejdstøj – som ikke kun omhandler det tøj vi har på, men hele vores samlede outfit. Det er sket en revolution sammen med vores kontorer.

Så i dag behøver enhver mand med respekt for sig selv, ikke at bekymre sig om de oprindelige og kedelige typiske stereotyper, der tilskrives den daglige rygsæk. Globale fashion mærker som Hermes, Louis Vuitton og Tuscany Leather har skabt en række skarpe og polerede designs, der vil gøre dem du møder på din vej, dybt misundelige på din læder rygsæk.

Vil du vælge en sikker vinder, skal du kigge efter mørke læder farver. Sort er altid en vinder og er du lidt mere vovet, vil du se at marine blå og oliven grøn er fremme også. Men frem for alt hvis din taske er struktureret og praktisk, kan det ikke gå helt galt.

Man kan sige, at en stor del af designet er detaljerne, gode skulderstropper når du skal gå langt, er bare en detalje. Funktioner som holdbare læder håndtag, så du smertefrit kan tranportere den i hånden, gør overfyldte tog lettere at navigere igennem. Og eksterne små lommer til dine mest brugte ejendele betyder, at du ikke skal grave rundt i hele din rygsæk, for at finde dine hovedtelefoner.

Den digitale tidsalder er hurtig og mange lever mere eller mindre on the go. Så i samme tempo. som hastigheden stiger på arbejdet, stiger behovet for det eneste tilbehør der lever op til alle de nye krav, nemlig en læder rygsæk. Vi har på den måde fået vores hænder frie til at bruge vores andre enheder, og der er en verden af ​​smarte læder stilarter at vælge imellem, så vi ikke behøver at gå på kompromis vores stil.
Fra funktionalitet, til stil, til ergonomisk videnskab, er læderrygsække sat op til, at være den perfekte følgesvend til din mobile livsstil.