Min nye store hobby er at bage - Folk synes jeg er blevet god til det

Jeg har fået min en ny hobby, og jeg for nogle år siden, slet ikke havde nogen idé om, at jeg skulle starte på. Det er også svært for mig at fortælle, hvad jeg synes er sjovt ed det, men det er på en eller anden måde bare blevet en del af mig. Jeg køber muffinsforme, til den store guldmedalje, for jeg skal have en der passer til lige præcis den opgave jeg skal i gang med. Jeg har altid haft det sådan, at man ikke skal gå ned på udstyr, og det gælder altså også med min nye hobby. Jeg har også brugt lidt penge på kage tilbehør, for når jeg laver noget i min hobby så skal det være perfekt.

Der er mange i min omgangskreds der synes, at jeg er blevet rigtig god til at lave kager, og folk er også begyndt at spørge om jeg kan lave en kage til deres højtid. Jeg siger altid ja, for jeg har så mange bageforme, så derfor har jeg med sikkerhed og nogle der passer til lige præcis den opgave. Jeg synes også det er lidt fedt, at folk spørger mig, for jeg er glad for, at folk synes jeg er god til at lave kager.

Når jeg bager hjemme ved mig selv, så bruger jeg meget mine muffinsforme, for ungerne kan bare lige tage en med, hvis de har lyst til det. De er gode for lige at få en muffins med over til en af deres kammerater. Når jeg bager til bage, så prøver jeg som regel, at gøre noget mere ud af det, og med kagedekoration, så bliver det hele bare lidt mere festlig.