Mollydooker, et sikkert valg hvis du vil have stor smag

Er jagten gået ind på vinen til nytårsaften så findes der rigtig mange gode alternativer, uanset hvad menuen står på. For det er naturligvis en vigtig faktor i valg af vin til aftenens menu. Hvis det er torsk eller anden fiskeret i skal have ville det naturlige valg være en hvidvin eller en mousserende hvid vin. Er det derimod en oksemørbrad eller anden form for oksekød og dyrekølle så ville det naturlige valg være en god rødvin. Bevæger vi os imellem disse to kategorier, er det straks mere vagt hvad det naturlige valg er. Men en god vin der dækker lidt af det hele er Mollydooker, de har både røde og hvide vine.
Tager du for eksempel en boxer, så vil du få en kraftig rødvin, med en rigtig god karakter af saftige bær, et strejf af mørk chokolade, lakrids og krydderier. Den vil se nærmest sort ud i glasset og være en perfekt vin til en god oksebøf.
Tager du derimod the violinist, får du en hvidvin hvor både næse og gane bliver forkælet af en liflig tone af tropiske frugter samtidig med en eftersmag af vanilje nuancer. Den er rundet af med en kant af citronskal og det løfter den til et højere niveau og gør den til en fantastisk smagsoplevelse for ganen.
Mollydooker dækker som lovet over hele spektret og har selvfølgelig også noget mousserende. Det er på ingen måde at sammenligne med champagne, men en fantastisk smagsoplevelse der klart er værd at prøve. Den har en dejlig kraftig smag af frugt og har samtidig en dejlig tyngde og faktisk også en ok promille af en mousserende vin – hele 14%. Så lad dig ikke narre af at det et en hvid mousserende vin, den holder både på smag og på alkohol.
Mollydooker blev lanceret i 2006 af Sparky og Sarah Marquis og er i dag et etableret brand der er kendt over det meste af verdenen. Kendetegnet for dette brand er vine med kraftige smage, hvor frugten er helt fremme og med en høj alkohol procent, ofte op til 16-17 %. Men det er ingen grund til at vælge den fra, der er en kæmpe fanskare verden over og vinene er fantastiske vine uanset farve.
The Boxer er udråbt til at være “the worlds best-value red wine” og the violinist “the worlds best-value white wine” og gjorde at de var udsolgt på ganske få dage.