Neglelak sætter prikken over i´et når du skal til fest

I denne tid hvor alle julefrokosterne kommer væltende fra alle sider, vil mange kvinder gerne gøre lidt ekstra ud af sig selv. De køber ofte noget nyt tøj, får håret klippet og farvet, så det hele hænger sammen i en større sammenhæng.
Mange kvinder synes det er meget feminint at have neglelak på, det giver ligesom det sidste prik over i´et.
Men de senere år er det også blevet meget populært at få lavet negle op til sådan en fest. Og et af de helt store hit er at få lagt shellak på neglene fordi det holder op til tre uger og hvis du fylder op, kan perioden strækkes to til tre uger længere. Og det er for mange en fantastisk egenskab kontra den almindelige holdbarhed på en uges tid måske to hvis du er heldig og passer godt på dem. Men der er også nogle ulemper ved at have shellak på, for ligeså stærkt som det gør dine negle mens du har det på. Ligeså svage er de når du beslutter at tage det af igen. De er tynde og bløde og det tager noget tid før de er tilbage ved det normale igen.
Derimod ligger du neglelak på, så påvirker det ikke dine negler på samme måde, men som førnævnt holder det heller ikke ligeså godt. Og det beskytter heller ikke dine negle mod stød og slag på sammen måde som en shellak lakering gør.
En anden udfordring kan være at der skal mange lag til for at den normale lak dækker ordentligt og det kan være svært at ligge pænt med alle de lag og så en top coat til sidst. Men der er heldigvis sket meget inden for neglelaksteknologien. Det er blevet nemmere at dække med færre lag og dermed sparer du tid samtidig med at det bliver nemmere at lave et flot resultat, når top coaten er tørret.
Så hvis du helst vil undgå de tynde negle og har mod på at skulle ligge nyt på max. Hver anden uge, så er det en helt almindelig lak du skal investere i.